Μάνατζερ Ζιρού: «Έτοιμος να πάει στο εξωτερικό!»

Μάνατζερ Ζιρού: «Έτοιμος να πάει στο εξωτερικό!»mkatsafaΠέμ, 11/19/2020 - 22:31

Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, ιδιαίτερα από την Ιταλία επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Γάλλο επιθετικό. Ομάδες όπως η Ρόμα, η Ίντερ και η Λάτσιο. Ο 34χρονος συνεχίζει να σκοράρει τακτικά με την Εθνική Γαλλίας, παρά τον πολύ μικρό χρόνο παιχνιδιού του στην Τσέλσι. Ήταν ήδη στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Ίντερ τον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Τσέλσι.

«Η κατάσταση είναι διαφορετική τώρα, επειδή

δεν υπάρχει οψιόν για παράταση του συμβολαίου του», δήλωσε ο Μάικλ Μανουέλο στο FootMercato στη Γαλλία. «Σε ηλικία 34 ετών, αν η κατάσταση δεν αλλάξει στην Τσέλσι, θέλει να πάει να παίξει και να διασκεδάσει. Όλα έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει δέσμευση και από τις δύο πλευρές, οπότε είναι πιο εύκολο για όλους τώρα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε τι υπάρχει συγκεκριμένο και τι είναι μόνο φήμες, θα δούμε καλύτερα στα μέσα Δεκεμβρίου, αν ο Ολιβιέ πάρει περισσότερο χρόνο στην ομάδα του. Θα αποφασίσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον Δεκέμβριο».
 

Η Guardian αναφέρει σήμερα ότι ο Ζιρού θα προτιμούσε να πάει στην Ιταλία, μία προοπτική που φαίνεται εφικτή, με βάση το ενδιαφέρον των Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο. 
«Η επιστροφή στη Ligue 1 δεν αποτελεί προτεραιότητα γι 'αυτόν», επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του. «Έχει άλλα πράγματα που θέλει να βιώσει, ψάχνει κάπου που μπορεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο, την ποιότητα ζωής και να αισθανθεί τον ενθουσιασμό. Το ιδανικό θα ήταν να πάμε στο εξωτερικό, να ανακαλύψουμε έναν άλλο πολιτισμό και ένα νέο περιβάλλον. Μια ομάδα της Premier League με μεγάλους στόχους θα μπορούσε να τον κάνει να σκεφτεί καλύτερα την παραμονή του στην Αγγλία, αλλά είναι έτοιμος να δοκιμάσει κάτι στο εξωτερικό».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Ο μάνατζερ του Ολιβιέ Ζιρού, επιβεβαώσε την πιθανή «έξοδο» του πελάτη του από την Τσέλσι τον Ιανουάριο. Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 22:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα