Λόπεθ: "Περιμέναμε καλό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό"

Λόπεθ: "Περιμέναμε καλό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό"edadaΔευ, 10/26/2020 - 20:43

Γέμισε αυτοπεποίθηση τους ανθρώπους του Βόλου η εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1, 24/10), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Για παράδειγμα, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Άνχελ Λόπεθ, μιλώντας σήμερα (26/10) στο Metropolis 95,5 για το αποτέλεσμα αυτό τόνισε

ότι αποτελεί επιβεβαίωση της καλής κατάστασης που βρίσκονται οι Θεσσαλοί και πόσο αισιόδοξα αντιμετωπίζουν τη συνέχεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, απάντησε ο Ισπανός προπονητής του Βόλου: "Το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα! Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είχαμε καλές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ, Άρη και Ατρόμητο. Επομένως, γιατί να μην περιμένουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό; Γενικότερα είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, παρότι δεν έκανα προετοιμασία μαζί με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια!".

Σχολιάζοντας την εικόνα που έχει αποκομίσει ως τώρα από το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ομάδες, είπε: "Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην Ελλάδα μεταξύ των ομάδων. Ο παίκτης μας που σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό (σ.σ. Μπαρτόλο) έπαιζε στη γ΄ κατηγορία της Αργεντινής και το δεξί μπακ του Παναθηναϊκού έπαιζε στην Εστουντιάντες. Υπάρχει μεγάλη απόσταση σε επίπεδο υλικού. Προφανώς, πάντως, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας. Ο Ουάρντα και ο Μαρτίνες δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, όμως, είναι χαρισματικοί, ποιοτικοί και ξέρουν ότι εδώ θα παίξουν. Έχουμε κάνει ένα καλό μείγμα. Είμαστε σε καλή φάση, στη σωστή κατεύθυνση, καθώς έχουμε ποιοτικούς παίκτες".

Είπε ακόμη ο Ισπανός τεχνικός για το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ο Βόλος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας: "Ο βαθμός που πήραμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι αφιερωμένος στον Αχιλλέα Μπέο, που διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊό".

Ως Ισπανός γνωρίζει την κατάσταση των ομάδων στη χώρα του καλύτερα, οπότε έχει άποψη γι' αυτήν που βρίσκεται η Γρανάδα, ερχόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ε' ομίλου του Europa League. Σχολιάζοντας αυτή την αναμέτρηση, τόνισε: "Είναι κακό το τάιμινγκ που παίζει ο ΠΑΟΚ μαζί της. Η Γρανάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Έχει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να την προβληματίσει, αν θέλει να ελπίζει ότι θα πάρει κάτι από το ματς. Πιστεύω, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βόλος - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #volosfc #panathinaikosfc #paokfc ΝΠΣ Βόλος ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, σχολίασε την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ερχόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 20:43 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα