Λεκαβίτσιους: «Μου αρέσει να είναι εναντίον μου το κοινό»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους υπογράμμισε πως το «εχθρικό» κοινό του δίνει περισσότερη ενέργεια και κάτι τέτοιο έγινε και στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει αυτό το αποτέλεσμα για την ψυχολογία της ομάδας του.

Αρχικά, ο Λεκαβίτσιους
δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί παίζαμε άσχημα στα τελευταία παιχνίδια πριν έρθουμε στο ΣΕΦ. Έπρεπε να αντιδράσουμε μέσα από αυτό το ντέρμπι και να πάρουμε μια νίκη που θα βοηθήσει την ψυχολογία μας για να νιώσουμε καλύτερα από τους εαυτούς μας».

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός παίκτης υπογράμμισε: «Προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να είμαι επιθετικός στην άμυνα. Δεν έχει σημασία αν παίζω απέναντι στον Ολυμπιακό ή σε άλλο αντίπαλο, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Φυσικά το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο κι αυτό με κάνει κάπως πιο χαρούμενο. Δεν ήταν δύσκολο. Εμένα μου αρέσει όταν το κοινό είναι εναντίον μου. Μου δίνει μεγαλύτερη ενέργεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα