Λάσο: «Σέβομαι απεριόριστα τον Πασκουάλ» (video)

Ο Πάμπλο Λάσο, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Χρήστο Καούρη τόσο για την πορεία της Ρεάλ έως τώρα όσο και για τα επερχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Η χρονιά μας από την αρχή ήταν πολύ κακή λόγω των τραυματισμών και ξέραμε το πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό και γι’ αυτό το λόγο σέβομαι απόλυτα τους παίκτες μου και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Η σεζόν ξεκίνησε
άσχημα, θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, είμαι πολύ υπερήφανος ωστόσο για την ομάδα μου».

Για το ότι η ομάδα έχασε το πλεονέκτημα έδρας στο νήμα: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ένα σωρό λεπτομέρειες δεν πήγαν μαζί μας αλλά ξέρουμε πλέον ότι πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εδώ. Είναι επιτυχία που είμαστε εδώ και πλέον θα δούμε τι θα συμβεί στα πλέι οφ».

Για το πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο ηγέτης της ομάδας είναι ένας 18χρονος: «Είναι έτοιμος. Αυτή είναι η δουλειά μου. Τα κατάφερα καλά για να είναι έτοιμος. Είναι έτοιμος ο Λούκα για να σηκώσει αυτό το βάρος».

Για το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την εξαετή απουσία του Παναθηναϊκού από τα Φάιναλ Φορ ως όπλο: «Ευχαριστώ πολύ τον Τσάβι Πασκουάλ. Έχω τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπό του και για το γεγονός ότι έφτιαξε μια διαφορετική ομάδα από αυτή που είχε στην Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό μας, θα είναι πολύ δύσκολα τα ματς».
Keywords
Τυχαία Θέματα