Λαρεντζάκης: «Πήραμε ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε πως η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα έδωσε ψυχολογία στους «κιτρινόμαυρους», εν όψει της αναμέτρησης με τη Νίμπουργκ στην Τσεχία για το Basketball Champions League. Ο Έλληνας παίκτης της Ένωσης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports,

λίγο πριν την αναχώρηση των «κιτρινόμαυρων» από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και υπογράμμισε πως χρειάζεται προσοχή από την Ένωση στο ματς με τους Τσέχους.

Αρχικά, ο Λαρεντζάκης υπογράμμισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη διοργάνωση. Αλλά μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο έχουμε πάρει ψυχολογία. Έχουμε αρχίσει να καταλαβαινόμαστε μεταξύ και πάμε για τη νίκη σε αυτό το ματς. Είναι σημαντικό να υπάρχει ενέργεια και πάθος. Καλύπτεις αδυναμίες, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μη γίνουν σωστά. Είναι σημαντικό για τη στιγμή που βρισκόμαστε».

Στη συνέχεια, ο Λαρεντζάκης υπογράμμισε: «Πιστεύω να μη τα βάλουν ούτε με εμάς. Ξερουμε τη Νίμπουργκ, την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι. Θέλει πίεση, γιατί ανεβάζει τον ρυθμό στην έδρα της. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Σίγουρα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Πέρυσι ήταν μια ξεχωριστή σεζόν. Δύσκολο να συμβεί πάλι και εφέτος. Έχουμε μπει σε διαδικασία να συγκρίνουμε την περσινή ομάδα με την εφετινή. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος της χρονιάς να είναι θετικός ο απολογισμός».


Keywords
Τυχαία Θέματα