Κύριο μέλος του PlayStation λέει ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τη Nintendo - DICE 2019

Μιλάει για το πώς η Nintendo έχει βοηθήσει την βιομηχανία.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Dice 2019, ο Chairman των SIE Worldwide Studios, Shawn Layden, συζήτησε για το πώς η Nintendo και η Microsoft βοηθάνε την βιομηχανία να βελτιωθεί.

Είπε πως η Nintendo

πήρε ένα μεγάλο ρίσκο με το Switch, μιας και ο κόσμος πιστεύει πως το mobile gaming έχει πάρει την θέση των αφοσιωμένων portable consoles. Βέβαια, αναδείχθηκε η καλύτερη σε πωλήσεις κονσόλα του 2018, και δεν πρέπει να την υποτιμάμε και ίσως να μάθουμε και μερικά πράγματα από αυτή.

Αργότερα στην ομιλία του ο Layden μίλησε για το Xbox Adaptive Controller, που επέτρεπε σε άτομα με αναπηρίες να παίξουν games και προσαρμοζόταν ανάλογα τις ανάγκες τους.

“Πρέπει να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε ώστε να κάνουμε τα παιχνίδια προσβάσιμα σε όλους, όπως έκανε το Xbox με το adaptive controller, γιατί είναι ευθύνη μας.”

Το Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις του 2018. Το Xbox Adaptive Controller κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο και έγινε γνωστό στο κοινό μέσω μιας διαφήμισης του Super Bowl.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Activision Blizzard ξεκίνησε τις απολύσεις υπαλλήλωνΗ ΕΑ δουλεύει σε καινούργια Need For Speed και Plants vs Zombies παιχνίδιαΑνακοινώθηκε το Groundhog Day: Like Father Like Son για VR

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα