Κυνικός Γκουαρδιόλα: “Έχουμε πολλά χρήματα και κερδίζουμε”!

Κυνικός Γκουαρδιόλα: “Έχουμε πολλά χρήματα και κερδίζουμε”!ntzouaniΠέμ, 02/25/2021 - 19:35

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μπόλικη δόση κυνικότητας, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι οι “Σίτιζενς” έχουν κάνει το απίθανο ρεκόρ νικών εξαιτίας των… χρημάτων που δαπανούν για την απόκτηση παικτών!

“Έχουμε πολλά χρήματα για να αποκτάμε απίστευτους παίκτες. Νικάμε λόγω των χρημάτων.

Χωρίς καλούς και ποιοτικούς παίκτες δεν θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε”, ανέφερε ο Γκουαρδιόλα, ενώ αναφορικά με τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καταλανός δήλωσε:

“Όταν βλέπω την Μπάγερν Μονάχου, δε νομίζω ότι εμείς είμαστε το φαβορί. Αν ο κόσμος μας θεωρεί φαβορί, πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά είμαστε μία ομάδα που έχει πάει μόλις μία φορά στα ημιτελικά στην ιστορία. Εντάξει, το λένε και πρέπει να το δεχτούμε. Ο στόχος μου είναι η Γουέστ Χαμ, που είναι η επόμενη αντίπαλος σε λίγες μέρες”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι η Σίτι έχει κάνει το απίθανο ρεκόρ νικών εξαιτίας των… χρημάτων που δαπανούνται για την απόκτηση παικτών! Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 19:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα