Κυκλοφορεί ξανά η σειρά παιχνιδιών Jak and Daxter

Με περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Οι Sony, Naughty Dog και Limited Run Games θα συνεργαστούν για να κάνουν ξανά διαθέσιμες τις physical PlayStation 4 εκδόσεις των παιχνιδιών Jak and Daxter του PlayStation

2, σύμφωνα με ένα post στο PlayStation Blog.

Οι "νέες" αυτές εκδόσεις θα περιέχουν και τις PS2 Classic εκδόσεις των παιχνιδιών και μέχρι στιγμής είναι μονάχα διαθέσιμες ως ψηφιακές εκδόσεις μέσω του PS Store.

5.000 αντίτυπα του Standard Edition θα γίνουν διαθέσιμα στην τιμή των €25, ενώ άλλα 2.500 αντίτυπα του Collector's Edition θα γίνουν διαθέσιμα στην τιμή των €75.

Στο Collector's Edition θα περιλαμβάνεται ένα διακοσμητικό μεταλλικό Precursor Orb, ένα PS2 memory card σε σχήμα ενός USB drive, ένα pack από trading cards, μια αποκλειστική αφίσα και το CD soundtrack του Jak and Dexter (για πρώτη φορά διαθέσιμο).

Όσοι αγοράσουν οποιαδήποτε έκδοση της συλλογής, θα αποκτήσουν και μια θήκη του Jak 4, ενός παιχνιδιού που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.Δυστυχώς, αυτό δεν σημαίνει, ότι προετοιμάζεται η κυκλοφορία του Jak 4, κάτι που έγινε ξεκάθαρο μέσα στο post του PlayStation Blog.

Τέλος, σε κάθε συλλογή, θα βρίσκεται και ένας κωδικός για ένα αποκλειστικό PlayStation 4 system theme βασισμένο στο αρχικό concept της Naughty Dog για το Jak 4.

Οι φυσικές εκδόσεις των Jak 2, Jak 3 και Jak X: Combat Racing θα κυκλοφορήσουν έως τον Ιούλιο 2019, με καλές πιθανότητες για κυκλοφορία πριν τον Ιούνιο.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceJak and Daxter PlayStation 4 Physical ReleasesNintendo: O Joker είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των ηρώων που επιλέξαμε για τα DLCDead by Daylight Darkness Among Us DLC Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα