Κουτσιανικούλης: «Ο ΟΦΗ μπορεί να διακριθεί στην Σούπερ Λιγκ»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την απόφασή του να μείνει στο Ηράκλειο και τις προοπτικές της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά:

Για την παραμονή του: «Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθα πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά, που ανεβάσαμε
την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε».

Για την επόμενη σεζόν: «Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα» τονίζει ο βραχύσωμος επιθετικός, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του, στη Λάρισα.

Για τη χρονιά που τελείωσε με τον ΟΦΗ: «Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ».

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».
Keywords
Τυχαία Θέματα