Kόντης: «Δεν μπήκα στα χωράφια του Ματσάρι»

Ο Γιάννης Κόντης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Ηρακλή μετά την πρώτη φετινή νίκη στην Τρίπολη, έθεσε ως στόχο την παρουσία της ομάδας στις θέσεις 5-8 και εκτίμησε πως οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο πρόσωπο μετά τη διακοπή. Παράλληλα, άσκησε έντονη κριτική στην Πολιτεία και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για την κατάσταση του Σταδίου, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βάλτερ Ματσάρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο σύμβουλος της διοίκησης του Ηρακλή

στο Metropolis 95.5:

Για την πρώτη νίκη της ομάδας και τι σημαίνει:

«Είχα πει ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη επειδή η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Δεν τους γνώριζε ο πολύς κόσμος. Σιγά σιγά μπαίνουν και θα τους μάθουν όλοι. Θα βοηθήσουν την ομάδα, είναι παίκτες ποιοτικοί, να μην αναφέρω ονόματα και αδικήσω κάποιους. Ευελπιστώ πως η ομάδα θα έχει πολύ καλή χρονιά».

Για το πως μεταφράζεται αυτό:

«Δε φοβόμουν να ζητάω πάντα το υψηλότερο. Όπως επέστρεψε η ομάδα με 21 παίκτες να μοντάρει, η καλή χρονιά θα είναι να πάει στο 5-8. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει με τους παίκτες που έχει. Κάποιοι λένε πως όλες οι ομάδες είναι καλές, υπάρχουν και αρκετές ανέτοιμες. Το ρόστερ του Ηρακλή έχει ποιότητα. Μιλάμε όμως και για τον Ηρακλή. Υπάρχουν διάφοροι «κομήτες», ομάδες που κάνουν κάποιες καλές χρονιές. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής που προσαυξάνουν τις πιθανότητες να πετύχουν κάτι καλό. Μιλάμε για μια ομάδα με φανέλα, με παράδοση, με κόσμο. Οι υπόλοιπες είναι ομάδες που κάνουν 1-2 καλές χρονιές και εξαφανίζονται».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Ηρακλής:

«Πιστεύω μετά τη διακοπή ο Ηρακλής θα είναι πολύ πιο έτοιμος. Ο Ηρακλής την 4η αγωνιστική θα έχει 4 ματς μακριά από την έδρα του. Είναι ο μόνος που αδικείται στο πρωτάθλημα. Ευθύνεται 110% η Πολιτεία και διοίκηση του Καυτανζογλείου. Ό,τι έπρεπε να κάνει ο Ηρακλής το έκανε και με το παραπάνω. Πέρσι ο κ. Μονεμβασιώτης πλήρωσε 130.000 ευρώ για τον χορτοτάπητα, χωρίς να είναι ευθύνη του και δεν συμψηφίστηκε το ποσό όπως του είπαν. Η Πολιτεία έχει διαφορετική αντιμετώπιση των ομάδων: Είπε ο Πρωθυπουργός πως θα κάνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ. Να κάνει και στις άλλες δύο ομάδες. Ισονομία. Αυτό απαιτείται. Όχι αν έχει κάποιος περισσότερες ή λιγότερες ψήφους και να χαϊδεύεις αυτιά».

Για τον Βάλτερ Ματσάρι, τα όσα ελέχθησαν και τις μεταξύ τους σχέσεις:

«Να ξαναπώ για όσους προσπαθούν να βρουν στη σταγόνα τόνους νερό: Όταν έφυγε αρχικά ο κ. Ματσάρι και έπειτα επέστρεψε, συναίνεσα και είπα στον πρόεδρο «πάρ’ τον». Θέλω ο προπονητής να αξιολογεί σωστά το ρόστερ. Έχω δίκιο αν δείτε μ’ αυτό που βλέπουμε τώρα. Δεν μπήκα στα χωράφια του. Η αξιολόγηση του ρόστερ είναι κάτι διαφορετικό. Ο τελευταίος που έχει την ευθύνη της 11αδας είναι ο προπονητής. Συζητάω με τους προπονητές, αλλά δεν κάνω την ενδεκάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα