Κόλλησε ο Άγιαξ κόντρα στην Ντεν Χααγκ (video)

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Άγιαξ να πλησιάσει την PSV ύστερα από την λευκή ισοπαλία στο Άμστερνταμ απέναντι στην Ντεν Χααγκ. Ο 2ος της βαθμολογίας Αίαντας πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα του με την Ντεν Χάαγκ να φεύγει με βαθμό μετά από 7 χρόνια από την πρωτεύουσα.

Σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου απειλητικός σε κανένα σημείο του. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ.
Από το 66ο λεπτό η πίεση ήταν ασφυκτική στα καρέ του Ζβίνκελς που όποτε χρειάστηκε έκανε την δουλειά του και ήταν εκ των πρωταγωνιστών των φιλοξενούμενων.

Αποκορύφωμα το δοκάρι του Σιμ Ντε Γιονγκ που έπαιξε βασικός στην θέση του Χούντελααρ αλλά και το δοκάρι του Μαροκινού Ζίγεκ 2 λεπτά πριν από το τέλος με φάουλ. Ο Άγιαξ τελείωσε το ματς με 29 τελικές , οι 11 στην εστία όμως στην πραγματικότητα σε ακόμα ένα αγώνα δεν εντυπωσίασε και έδωσε την ευκαιρία στην PSV σε περίπτωση που φύγει με διπλό από το Ρότερνταμ να νιώσει ακόμα πιο άνετα.

Ο Άγιαξ στραβοπάτησε μετά από 4 διαδοχικές νίκες, ενώ η Ντεν Χααγκ παρέμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητη και κυνηγά με αξιώσεις Ευρωπαϊκή έξοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα