Κλοπ: «Δεν έγινα σε μια μέρα κακός προπονητής»

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται για την πορεία των «κόκκινων» και τόνισε πως δεν έγινε κακός προπονητής από τη μια μέρα στην άλλη. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η ομάδα του παλέψει για όλους τους στόχους, μέχρι το τέλος.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια μέρα στην άλλη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο καλός όσο πιθανόν να έλεγαν οι άνθρωποι και όχι τόσο κακός όσο μπορεί να νομίζουν κάποιοι».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικά έντονη, πολύ

μεγαλύτερη από ό,τι περιμέναμε, γιατί ποιος περιμένει να φτάσει σε τέσσερις τελικούς».

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων» τόνισε: «Το ότι η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη ήταν ξεκάθαρο, αλλά με λιγότερους τραυματισμούς θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε τέσσερις ή πέντε βαθμούς περισσότερους. Εξακολουθούμε να μη διανύουμε μια λαμπρή σεζόν, αλλά είμαστε γύρω από τη μάχη για το Champions League και αυτό είναι μια κανονική σεζόν. Φανταστείτε την περασμένη σεζόν να κερδίζαμε και τα τέσσερα τρόπαια και να έλεγα “τα λέμε αργότερα”. Φανταστείτε ότι βλέπετε ένα διαφορετικό πρόσωπο εδώ και σας λέει όλα αυτά τα πράγματα. Κανείς δε θα άκουγε. Είναι δύσκολο, λυπάμαι, αλλά θα το κυνηγήσουμε με ό,τι έχουμε για να βγούμε από αυτό και στη συνέχεια να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε ο κόσμος να ανυπομονεί να ξαναπάει στο γήπεδο. Το πώς συμπεριφέρεσαι και το πώς αντιμετωπίζεις την κατάσταση σε αυτές τις στιγμές αποφασίζει και για το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα