Κιβρακίδης: "Γιατί όχι διπλό στην Τούμπα;" (video)

)Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησεστην κάμερα της NOVA για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα του έχει τις δυνατότητες ακόμα και για τη νίκη μέσα στην Τούμπα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Αργυρόγλου:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

"Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ
δεν έχει χάσει ακόμα. Όμως είναι ένα ωραίο παιχνίδι για μας τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε την τρίτη θέση που οδηγεί σε ένα καλύτερο εισιτήριο στην Ευρώπη και πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε."

Για το αν μπορεί η ομάδα του να πάρει το διπλό:

"Γιατί να μη μπορούμε να πάρουμε το διπλό; Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ηομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλους στόχους και να πάρει μεγάλα παιχνίδια όπως κερδίσαμε μες το ΟΑΚΑ, γιατί όχι και τώρα; Εμείς θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 10%. Ο προπονητής μας ζήτησε να είμαστε συγκεντρωμένοι και μας είπε ότι αξίζουμε το κάτι παραπάνω."

Για τις πολλές απουσίες:

"Απουσιάζουν πολλοί παίκτες αλλά το ρόστερ της ομάδας δεν έχει μόνο έντεκα παίκτες. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, νέοι παίκτες που θα μπουν να προσφέρουν και πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία. Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουν αυτά τα παιδιά ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες."

Για το που θα κριθεί το ματς:

"Το ματς αυτό θα κριθεί στη συγκέντρωση, στη δύναμη, στο πάθος και στη θέληση που θα έχουμε ατομικά σαν ποδοσφαιριστές και σαν ομάδα."
Keywords
Τυχαία Θέματα