Καστρίτης: “Τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες”

Αναλυτικά:

«Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση για να λυθούν τα ban και να στελεχωθεί η ομάδα με όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ.

Τα καταφέραμε σε πρώτο στάδιο αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα και στη διοίκηση για την προσπάθεια της. Μπαίνουμε πλέον στα επίσημα παιχνίδια, είναι ένας άλλος καθημερινός αγώνας που θα δίνουμε. Ξέρουμε υπό ποιες συνθήκες δημιουργήθηκε η ομάδα μας, συγχρόνως ξέρουμε και τι εκπροσωπούμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε παράλληλα όμως χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το

δάχτυλό μας και να ψάχνουμε δικαιολογίες, θα παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι ούτως ώστε να διεκδικούμε τη νίκη.

Έχουμε στηριχθεί και έχουμε επενδύσει σε ένα νεανικό ρόστερ, θέλουμε να παίξουμε με πολύ ενέργεια. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Γνωρίζουμε και αναμένουμε πως θα υπάρχουν στιγμές που θα μας κοστίσει η έλλειψη εμπειρίας από την Ευρώπη, καθώς πολλά παιδιά έρχονται για πρώτη φορά να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα εκτός ΗΠΑ. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, ελπίζουμε πως θα γινόμαστε πιο έμπειροι και στο τέλος θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα