Καρυπίδης: “Τα κλειδιά στον Ρέγιες, έχουμε μεγάλες προσδοκίες!”
Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποδέχτηκε σήμερα (30/5) τον Ρούμπεν Ρέγιες στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με… βεγγαλικά! Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης τόνισε τις μεγάλες προσδοκίες που έχει από το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Κατά τον απολογισμό του για τα πεπραγμένα τη σεζόν που πέρασε, έριξε ευθείς βολές κατά του συστήματος, που, όπως κατήγγειλε, είναι απέναντι στο κλαμπ κι επιβουλεύεται τα συμφέροντά του.
Αρχικά, ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε:
“Καλωσορίζω τον Ρούμπεν Ρέγιες στην ομάδα μας! Από σήμερα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Του παραδίδω τα κλειδιά, μαζί με τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ομάδα ανταγωνιστική. Ο κ. Ρέγιες προέρχεται από ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως είναι της Ισπανίας, που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Προσπαθούσαμε από πέρυσι να τον πείσουμε να συνεργαστούμε. Δεν ήταν εύκολο να αφήσει τη La Liga. Έχει πολλές δημόσιες σχέσεις, με μεγάλα μανατζερικά γραφεία και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Να πείσουμε πολλούς καλούς παίκτες να έρθουν Άρη και να ανεβάσουμε το επίπεδο ομάδας”.
Στη συνέχεια προχώρησε στον απολογισμό της σεζόν που πέρασε, βάλλοντας κατά του συστήματος, που, σύμφωνα με τον ίδιο, επιβουλεύεται τον Άρη:
“Ίσως η πιο δύσκολη χρονιά η περασμένη για μένα στα δέκα χρόνια που είμαι στον Άρη. Ξεκίνησε από τον τελικό παρωδία, όπως τον είχανε κάνει οι Μπαλτάκος, Μάνταλος και Φραπάρ. Μας έβαλε άγχος και στεναχώρια. Ήταν δύσκολα για εμάς στην αρχή.
Για να κάνουμε καλύτερη ομάδα ανεβάσαμε το μπάτζετ. Είχαμε να μπούμε σε ένα πρωτάθλημα με ένα διαφορετικό φορμάτ. Εδώ πρέπει να πω ότι για εμάς άλλαξε αυτό το φορμάτ και διαιρέθηκαν οι βαθμοί στο δεύτερο γκρουπ διά δύο. Ανεβάσαμε, λοιπόν, το μπάτζετ για να μπούμε στην πρώτη τετράδα και να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Τελικώς, δεν καταφέραμε να μπούμε πρώτη τετράδα. Φταίμε πρώτα εμείς. Δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μας στα μικρά παιχνίδια. Στα παιχνίδια με τις τέσσερις ομάδες από πάνω ήμασταν πολύ καλοί. Σε αυτά τα ματς ήμασταν δεύτεροι σε βαθμούς, πίσω από Ολυμπιακό. Στα μικρά δεν πήγαμε καλά.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εχθρική διαιτησία σε πολλά παιχνίδια. Δεν δέχομαι ότι ήταν ανθρώπινα τα λάθη σε βάρος μας, επειδή ξέρω τα πράγματα από μέσα. Ήμασταν στόχος, έπρεπε να βγούμε εκτός τετράδας. Πρώτα, όμως, φταίμε εμείς και μετά η διαιτησία.
Λεπτομέρειες σε κάποια παιχνίδια, μάς άφησαν εκτός τετράδας. Δεν είμαι ικανοποιημένος απλώς από την έξοδο Ευρώπη. Είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες με αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ μας και το μπάτζετ που διαθέσαμε. Πιστεύω, όμως, ότι θέλανε ακόμη κι εκτός Ευρώπης να μάς βγάλουνε.
Πάντως, είναι η έκτη φορά που βγαίνουμε στην Ευρώπη στα επτά χρόνια που επανήλθε η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Πρώτη φορά καταφέραμε κάτι τέτοιο στην ιστορία της ομάδας. Εμείς το κάναμε αυτονόητο να βγαίνει η ομάδα σχεδόν κάθε χρόνο στην Ευρώπη!”
Ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε μιλώντας για τους στόχους της νέας σεζόν:
“Τη σεζόν που έρχεται θέλουμε να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους στην Ευρώπη και να κάνουμε πρωταθλητισμό στην Ελλάδα. Για αυτό φέραμε τον Ρούμπεν Ρέγιες. Δεν θα είναι εύκολο. Ξεκινάμε με μειονέκτημα, όπως κάθε χρόνο. Οι βασικοί μας αντίπαλοι έχουν πέντε με έξι φορές μεγαλύτερο τηλεοπτικό μπάτζετ από εμάς και περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Βάζουνε λεφτά κι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι είναι οικονομικά ισχυροί. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να τους χτυπήσουμε. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η ψαλίδα έχει μικρύνει. Τους νικάμε αυτούς τους αντιπάλους μέσα στο γήπεδο. Μπορούσαμε και τη σεζόν που πέρασε να μπούμε στην πρώτη τετράδα”.
Επί τούτου πρόσθεσε ακόμη:
“Κάποιοι από αυτούς (τους αντιπάλους) έχουν δυο τρεις ομάδες “δορυφόρους” και παίζουν φιλικά! Ξεχρεώνουν κάρτες σε αυτά τα ματς. Εμείς πάμε για… θάνατο σε κάθε παιχνίδι! Το παιχνίδι, ξέρετε, παίζεται κι εκτός γηπέδου. Προσωπικά, πάντως, έχω όραμα για την ομάδα μας και εγωισμό. Δεν δέχομαι να μου λένε ότι ο Άρης είναι καταδικασμένος να βγει πέμπτος. Πιστεύω ότι μπορούμε περισσότερα.
Όποιος θέλει να έρθει μαζί μου, να ακολουθήσει. Αλλιώς, ας μείνει με την πιτζάμα στο σπίτι! Εμείς θα ανεβάσουμε κι άλλο το μπάτζετ και θα δούμε!”
Στην κατακλείδα της αρχικής του τοποθέτησης ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης το ενδεχόμενο να εμφανιστούν επενδυτές και να αναλάβουν την ΠΑΕ Άρης:
“Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να αποχωρήσουμε. Να έρθουν σοβαροί επενδυτές, όμως, και όχι με τη… σαγιονάρα στο πόδι και τον… γύρο στο χέρι! Να έρθουν να βάλουνε 20-30 εκατομμύρια το χρόνο, για να ανταγωνιστούν τους άλλους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ μέχρι τώρα, όμως, δεν είδα κανέναν σοβαρό να έρθει. Όποιος θέλει, ας έρθει. Εδώ είμαστε!
Καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας! Πρέπει να θυμόμαστε ότι εμείς για να πετύχουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Εγώ ό,τι είναι κάνω θα το κάνω”.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Α. Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Πρέπει να είσαι πολύ πατσαβούρα, για να λες τη σημαία ενός μαχόμενου κράτους πατσαβούρα»
- Η Λίβερπουλ πούλησε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στη Ρεάλ για το Παγκόσμιο Συλλόγων: Αυτό είναι το ποσό που πήρε
- Ο πονηρός λόγος που τα σούπερ μάρκετ έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά δίπλα στην είσοδο
- Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κωστούλας, η Μπράιτον και το χαρτί Μπουονανότε
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Πετρούσεφ;
- Οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ - Έχει ήδη πει το "ναι" προφορικά
- Σαρωτικές οι αλλαγές Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - «Τελειώνει» και τον Κυριάκο!
- «Προς… Ντουμπάι ο Αβράμοβιτς» (pic)
- Επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλεξάντερ Αρνολντ - Η μυθική αποζημίωση στη Λίβερπουλ για ένα μήνα
- Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Ιωαννίδης
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Novasports
- Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Ιωαννίδης
- ΑΕΚ: Τέλος ο τεχνικός διευθυντής!
- Φέγενορντ: Έρχεται αραβική πρόταση για τον Χάντσκο
- Σαμπντόρια: Μια ακόμα ευκαιρία παραμονής
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένος και επίσημα ο Αλεξάντερ-Άρνολντ (pic)
- Καρυπίδης: “Τα κλειδιά στον Ρέγιες, έχουμε μεγάλες προσδοκίες!”
- Τσέλσι: Κοντά στην απόκτηση του Ντέλαπ
- ΕΠΟ: Οι ομογενείς παίκτες στις Εθνικές ομάδες
- Λουτσέσκου: “Λόγω του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, πέρσι, δεν πήγα στην Ιταλία»
- Φιορεντίνα: Τέλος και τυπικά ο Παλαντίνο
- Τελευταία Νέα Novasports
- Καρυπίδης: “Τα κλειδιά στον Ρέγιες, έχουμε μεγάλες προσδοκίες!”
- ΑΕΚ: Τέλος ο τεχνικός διευθυντής!
- Τσέλσι: Προσπαθεί να αγοράσει τον Σάντσο
- Φιορεντίνα: Τέλος και τυπικά ο Παλαντίνο
- Λουτσέσκου: “Λόγω του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, πέρσι, δεν πήγα στην Ιταλία»
- Νάπολι: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Ντε Μπρόινε
- Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Ιωαννίδης
- Τσέλσι: Κοντά στην απόκτηση του Ντέλαπ
- Φέγενορντ: Έρχεται αραβική πρόταση για τον Χάντσκο
- ΕΠΟ: Οι ομογενείς παίκτες στις Εθνικές ομάδες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ήταν γιος ταβερνιάρη και έγινε ο πιο ισχυρός τύραννος της Μεγάλης Ελλάδας. Πριν πεθάνει έγραψε ποιήματα.
- Τα αλλάζει όλα ο Ρέγιες στον Άρη: "Τέλος οι... συνταξιούχοι"!
- Αποκάλυψη Καρυπίδη: «Ο πόλεμος στη Γάζα χάλασε σημαντική συμφωνία»
- Τέλος και ο Κουχάρσκι από την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Τέλος ο Κουχάρσκι
- Καρυπίδης: «Δεν θέλουμε στον Άρη επενδυτές με σαγιονάρα και γύρο στο χέρι»
- Ντουμπάι πενταετίας στη Euroleague - Τι ζητάει η Παρί
- Καρυπίδης: "Μας κυνήγησαν! Μας έχουν ζαλίσει με επενδυτές - Αποχωρούμε αν…"
- Μορόν: "Είμαι καλά στην Ελλάδα, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά είναι ένα ανοικτό ενδεχόμενο"
- Ευρωπαϊκά τουρνουά και εμπειρίες για το PAOK Academy