Καραπαπάς: «Δεν έχει πια κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους»

Σειρά ερωτημάτων έθεσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Εξέφρασε δε την έντονη δυσφορία των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία και την ΕΠΟ.

Είπε ο Κώστας Καραπαπάς: «Δυστυχώς είμαστε για ακόμα μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. έχουν κουραστεί και οι φίλαθλοί μας, και εμείς,
και η ομάδα μας να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και το έχουν διασύρει στην Ευρώπη από τον κύριο Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών των ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν ότι θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτησή του και επίσης να μας πουν ομάδες όπως είδαμε σήμερα εδώ, αυτή της Ξάνθης, σε ποιον ανήκει μετοχικά και να μας πουν με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο.

Να μας τα απαντήσουν όλα αυτά για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Όταν μας τα απαντήσουν όλα αυτά, τότε κι εμείς θα ξαναπαίξουμε, γιατί δεν έχει κανένα νόημα πια να παίζουμε με αυτούς τους όρους και με τις σημαδεμένες τράπουλες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα διπλό πέναλτι στον Τοροσίδη και στον Σισέ το οποίο δεν δίνεται, στο οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει και στο δεύτερο ημίχρονο μία κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε ο ίδιος αλλά κάποιος του την είπε. Ε, ας μας πει ποιος του την είπε».
Keywords
Τυχαία Θέματα