Κάναντι: «Προτεραιότητα πάντα ο Ατρόμητος»

Ο Νταμίρ Κάναντι θα μείνει κάτοικος Περιστερίου μέχρι τοκαλοκαίρι του 2019 και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε πως στο μυαλότου είναι μόνο ο Ατρόμητος και πως στόχος είναι να βελτιώνεται πάντα η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός τεχνικός:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και πάνω από όλα τοσύλλογο που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω εδώ αυτούς τους εννέα μήνες.Ήταν κάτι απίστευτο. Ουδείς πίστευε ότι ο Ατρόμητος με τον Κάναντι θαπετύχαιναν ό,τι πετύχαμε εφέτος. Κάναμε καταπληκτική σεζόν και

είμαι πολύχαρούμενος για το νέο συμβόλαιο. Ήταν σωστή απόφαση για την καριέρα μου νασυνεχίσω εδώ. Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω. Συνολικά ο σύλλογος έχειμεγάλο κίνητρο για το μέλλον.

- Σε ποιο βαθμό έχετε συνειδητοποιήσει ό,τι έχει επιτευχθείεφέτος;

"Δεν ξέρω αν είναι θαύμα. Το ολοκληρωτικό θα ήταν ό,τιπέτυχε η Λέστερ στην Αγγλία. Η μεγάλη δυσκολία ήταν πώς θα ενσωματώσουμε τουςνέους 15 παίκτες στην ομάδα. Υπήρχε ρίσκο, αλλά με τη σκληρή δουλειά τοκαταφέραμε. Αυτό δεν μας ικανοποιεί, θέλουμε περισσότερα τη νέα σεζόν".

- Όταν λέτε ακόμα περισσότερα, τι εννοείτε; Έχει φτάσει οΑτρόμητος να μιλάει για πρωτάθλημα;

"Δεν μπορώ να το βάλω ως στόχο, αλλά κανείς δεν μαςαπαγορεύει να ονειρευόμαστε. Αυτό είναι κάτι που το ονειρεύεται κάθε ομάδα.Όλοι ξεκινούν από το μηδέν. Θα προπονηθούμε σκληρά και βλέπουμε. Αυτή τη σεζόνείχαμε την ευκαιρία, γιατί και ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο κυρίαρχος όσο άλλεςφορές. Να μην ξεχνάμε ότι μέχρι ένα σημείο ήμασταν πρώτοι. Μαθαίνουμε από ταλάθη μας και βελτιωνόμαστε. Δεν θα υπέγραφα το συμβόλαιο, αν δεν δουλεύαμε όλοιτόσο επιτυχημένα. Σήμερα μπορεί να γελάμε, αλλά ο πρόεδρος και ο τεχνικόςδιευθυντής δεν με άφησαν σε ησυχία μέχρι να πειστώ να έρθω στην Αθήνα και νααναλάβω".

Αφού ολοκληρωθεί η σεζόν θα εστιάσουμε στο ρόστερ της νέαςσεζόν. Αναφορικά με τους δανεικούς, οι Γιαννούλης και Χατζηΐσαΐας μπορούν ναπαίξουν με εμάς στην Ευρώπη. Και μεγάλα κλαμπ αντιμετώπισαν προβλήματα κόπωσης,όπως ο Ολυμπιακός που είχε παίξει με τη Γιουβέντους και μετά ηττήθηκε από εμάς.

- Για το αν είχε ενδοιασμό να υπογράψει μετά τα γεγονότα:

"Δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Πάντα ήταν η πρώτηπροτεραιότητα ο Ατρόμητος".

- Για το πώς βιώνει την κατάσταση τελευταία στο ελληνικόποδόσφαιρο με τη διακοπή και τα επεισόδια:

Πιο πριν δεν γνώριζα καν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναισυναρπαστικό να δουλεύεις εδώ. Υπάρχουν αρνητικά, αλλά και θετικά. Είμαιάνθρωπος που στέκομαι στα θετικά και ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο. Κρατάωότι είναι συναρπαστικό και ότι υπάρχουν συγκινήσεις. Στη Ραπίντ οι οπαδοί γιαπαράδειγμα κοιμούνται στα ματς. Εδώ μου κάνει κέφι να δουλεύω. Το ελληνικόποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος πουακούγονται διεθνώς. Μες λείπει αυτό που συνέβη αυτό που συνέβη τα τελευταία.Χαλάει την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαι υπερήφανος όμως που είμαιεδώ και ελπίζω να βάλω ένα λιθαράκι για να προβάλω το ελληνικό ποδόσφαιρο γιανα εξελιχθεί. Δεν γνωρίζω καλά τόσο το ελληνικό ταμπεραμέντο, είμαι πιο ήρεμος.Συγκεντρώνομαι στη δική μου δουλειά. Συνέβησαν κάποια περιστατικά όπως με τηνΑΕΛ που ήρθε η Αστυνομία και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα.

-Για το αν ο Ατρόμητος θα παίζει πιο επιθετικά τη νέα σεζόν:

Ενώ η ερώτηση αφορούσε τον Κάναντι, το λόγο πήρε ο κ.Σπανός, που δήλωσε χαριτολογώντας:

"Αν του πάρουμε ένα Σουάρες και ένα Λεβαντόβφκι θαπαίζει πιο επιθετικά".

Ακολούθως ο Αυστριακός τεχνικός απάντησε:

"Θα προσπαθήσουμε τη φιλοσοφία που δείξαμε εφέτος νατην κάνουμε πιο αποτελεσματική. Βρήκαμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσηςκαι δεν δεχτήκαμε αρκετά γκολ από τα μεγάλα κλαμπ. Αν είχαμε ένα Λεβαντόβσκι,όπως είπε και ο πρόεδρος, θα βάζαμε περισσότερα γκολ. Μπορούμε να βελτιωθούμεκι άλλο στο αμυντικό κομμάτι. Σαν προπονητής θέλω να δουλέψω σκληρά για νασταθεροποιήσουμε την καλή απόδοση. Η πιο δύσκολη άσκηση για του χρόνου είναι ναυπερασπιστούμε ό,τι πετύχαμε εφέτος. Του χρόνου θα θέλουν όλοι να μας κερδίσουν".

- Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

"Στα πρώτα ματς η προσέλευση δεν ήταν τόσο μεγάλη, αλλάείδατε με τον Παναθηναϊκό τι υποστήριξη είχαμε. Είμαι υπερήφανος που έβαλα έναλιθαράκι για να έρθει περισσότερος κόσμος".


Keywords
Τυχαία Θέματα