Iτούδης: Εκτός τελικών η Χάποελ!

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πήρε δραματική πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Ισραήλ, αφήνοντας εκτός την Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.

Με το σκορ 83-83 και τα χρονόμετρα να μετρούν αντίστροφα, ο Τζάρεντ Χάρπερ βρήκε στόχο με εξαιρετικό τρίποντο 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, χαρίζοντας στην ομάδα της Ιερουσαλήμ τη νίκη με 86-83 επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Έτσι, η σειρά των ημιτελικών ολοκληρώθηκε στο 2-1 υπέρ της Χάποελ Ιερουσαλήμ και η ομάδα του Ιτούδη έμεινε εκτός τελικών.

Πολυτιμότερος

παίκτης για τους νικητές ήταν ο Χάρπερ, όχι μόνο λόγω της καθοριστικής του προσπάθειας στο φινάλε, αλλά και χάρη στους 19 πόντους του (2/5 τρίποντα). Άξιος συμπαραστάτης, ο Γιόβελ Ζούσμαν με 16 πόντους.

Κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αντόνιο Μπλέικνι για την Χάποελ Τελ Αβίβ, σημειώνοντας 21 πόντους (4/11 δίποντα, 4/11 τρίποντα). Ο Μάρκους Φόστερ ακολούθησε με 19 πόντους.

Πλέον, ο φετινός τελικός του πρωταθλήματος Ισραήλ θα διεξαχθεί ανάμεσα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 43-43, 68-54, 83-86

Keywords
Τυχαία Θέματα