Ιταλία-Γερμανία 1-1: Μια ισοπαλία που συμφέρει μόνο την… Ουγγαρία (vids)

Με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα η Ιταλία, κόντρα στη Γερμανία για την 1η αγωνιστική του Group 3 στη League Α του Nations League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, αλλά και εκείνοι που δημιούργησαν τις πρώτες ευκαιρίες ωστόσο δεν ευτύχισαν με κάποιο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε από τα πόδια του Σανέ στο 10′, αλλά η

μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι προσπέρασε δύο παίκτες των γηπεδούχων, αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε στην κλειστή γωνία. Στο 27′ ο Μίλερ από το ύψος του πέναλτι, σουτάρει χαμηλά, αλλά ο Φλορέντζι με τάκλιν κρατάει το 0-0.Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο 34ο λεπτό με τον Σκαμάκα, ο οποίος “τράνταξε” το δεξί δοκάρι του Νόιερ.

Τόσο η Ιταλία όσο και η Γερμανία άρχισαν νωχελικά την προσπάθεια του στο πρώτο 20άλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 70′ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Πελεγκρίνι για το 1-0, ύστερα από τρομερή σέντρα του 18χρονου Γκνοντό. Όμως η Γερμανία τρία λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κίμιχ. Ο Χόφμαν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά η μπάλα χτυπάει στο κολλημένο χέρι του Βέρνερ και στρώνεται στο άσο της Μπάγερν για το 1-1.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο όμιλο. Η Ιταλία στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με την Ουγγαρία (07/06, 21:45), η οποία νωρίτερα νίκησε με 1-0 την Αγγλία στην πρεμιέρα του Nations League. H Γερμανία θα συναντηθεί με την Αγγλία (07/06, 21:45).

Η βαθμολογία στον όμιλο:

Ουγγαρία 3Γερμανία 1Ιταλία 1Αγγλία 0

Οι συνθέσεις:

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντζι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Μπιράγκι (80′ Ντιμάρκο), Φρατέζι (85′ Ρίτσι), Κριστάντε, Τονάλι (80’Πόμπεγκα), Πολιτάνο (65′ Γκνοντό), Σκαμάκα (85′ Καντσελιέρι), Πελεγκρίνι.

Γερμάνια (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κέρερ, Ρίντιγκερ, Ζίλε, Χένριχς (59′ Χοφμαν), Κίμιχ, Γκορέτσκα (69′ Γκιντογάν), Γκνάμπρι (80′ Ράουμ) , Μίλερ(70′ Χάβερτς), Σανέ (59′ Μουσιάλα), Βέρνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα