Η σειρά "Gomorrah" αποκτά δική της spinoff ταινία

Ο Marco D'Amore, πρωταγωνιστής της σειράς, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το spinoff.

Η τηλεοπτική σειρά "Gomorrah" θα αποκτήσει την δικιά της prequel ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Marco D’ Amore, όπως μαθαίνουμε από το Variety.

Ο Marco D’ Amore, ο οποίος υποδύεται τον Ciro Di Marzio στην σειρά, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην 4η σεζόν, ευρισκόμενος στο τιμόνι δύο επεισοδίων, κάτι που εντυπωσίασε τον παραγωγό του "Gomorrah", Riccardo Tozzi.

Η ταινία θα ονομάζεται "The Immortal" και σύμφωνα με δηλώσεις του Tozzi, "μπορεί να έχει φινάλε το οποίο θα αλληλεπιδρά με

τη σειρά, αν και ακόμα είμαστε σε στάδιο γραφής".

Το prequel της σειράς θα εμβαθύνει στην προέλευση του χαρακτήρα του Ciro, σύμφωνα με τον Tozzi, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Leonardo Fasoli (ένας από τους μόνιμους σεναριογράφους του Gomorrah) μαζί με τον D’Amore, ο οποίος θέλει, από ότι φαίνεται, να κάνει και άλλη καριέρα πέρα από ηθοποιός.

Ο Marco D'Amore.

Το παρασκήνιο του Ciro Di Marzio, το οποίο έδωσε και τροφή για το σενάριο της ταινίας, είναι ότι επέζησε μετά τον σεισμό στην Νάπολι το 1980 που σκότωσε την οικογένειά του, μεγαλώνοντας σε ορφανοτροφείο, εξ’ ου και η ψυχρή εγκληματική φύση του. Όταν μεγάλωσε, πήγε να δουλέψει για τον Don Pietro Savastano και έγινε μέντορας για τον γιο του τον Genny, ενώ παράλληλα ξέφευγε από διάφορες απόπειρες δολοφονίας.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο, με την Cattleya να αναλαμβάνει την παραγωγή της ταινίας όπως και της σειράς, και την Sky Vision να αναλαμβάνει την διανομή της σειράς στους κινηματογράφους της Ιταλίας.

Ο Riccardo Tozzi αναφέρθηκε και στην 4η σεζόν της σειράς, η οποία είχε κάποια γυρίσματα στο Λονδίνο και θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου, λέγοντας ότι "στην καρδιά αυτής της σεζόν, είναι η μετατόπιση κάθε χαρακτήρα, ο οποίος τοποθετείται σε ένα πλαίσιο που δεν είναι δικό του."

"Ξαφνικά γίνονται πιο αδύναμοι, και τμήματα του εαυτού τους, που δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ κατά τη διάρκεια του πολέμου [μεταξύ της μαφίας] εκτίθενται", είπε ο Tozzi. "Αυτό που προκύπτει είναι η επιθυμία για μια φυσιολογική ζωή... η οποία είναι τόσο συγκινητική όσο είναι και αδύνατη να γίνει πραγματικότητα".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο σκηνοθετικό της ντεμπούτο θα κάνει η Halle Berry με τo "Bruised"Biennale 75: Cuarón, Λάνθιμος και Netflix οι μεγάλοι νικητές της ΒενετίαςΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 03/09-09/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα