Η παράδοση «μίλησε» και πάλι στο «Κινγκ Πάουερ» (video)

Ο 4ος και τελευταίος προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, μεταξύ της Λέστερ και της Τσέλσι, κρίθηκε στην παράταση, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να επικρατεί με 2-1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά τις Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως παρουσιάστηκαν στο κατάμεστο «Κινγκ Πάουερ».

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Άλβαρο Μοράτα στο 42΄σε μία υποδειγματική αντεπίθεση για τους Λονδρέζους που με δύο πάσες βρέθηκαν από την περιοχή τους στην αντίπαλη περιοχή και τον Μαδριλένο
να τελειώνει υποδειγματικά την φάση, σκοράροντας για πρώτη φορά μέσα στο 2018.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κόντε δεν κινδύνευσε σοβαρά, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 76΄, όταν μετά το πρώτο σουτ του Ιμπόρα και την ασθενή απόκρουση του Καμπαγέρο, ο Τζέιμι Βάρντι, με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1. Αυτό ήταν το 17ο γκολ στη σεζόν για τον διεθνή Άγγλο επιθετικό.

Τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν και χρειάστηκε μία σειρά λαθών για να πετύχει το πολύτιμο γκολ της πρόκρισης η Τσέλσι.

Μόργκαν και Μαγκουάιρ «κόλλησαν», κανείς δεν πήδησε μπροστά από τον Πέδρο, ο Σμάιχελ βρήκε «αέρα» στην έξοδο που επεχείρησε και ο Καταλανός με κεφαλιά έγραψε στο 105΄το τελικό 1-2, μόλις13 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Αυτή ήταν η 4η σερί φορά που αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του θεσμού η Λέστερ. Η Τσέλσι νίκησε για 7η φορά στα 8 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, την Λέστερ στο «Κινγκ Παόυερ».
Keywords
Τυχαία Θέματα