Η ομάδα ανάπτυξης του Rainbow Six: Siege επιμένει στην πάταξη των τοξικών παικτών

Αμείλικτος ο Alexandre Remy.

Η ομάδα ανάπτυξης του Rainbow Six: Siege είχε προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά της ποινές που απέδιδε σε υβριστικές συμπεριφορές ανάμεσα στην κοινότητα.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο brand director του τίτλου, Alexandre Remy, στο PC Gamer, το ban system εξελίσσεται καθώς η ομάδα ανάπτυξης στοχεύει να διατηρήσει και να μεγαλώσει μία υγιή κοινότητα γύρω από τον τίτλο.

Στην συνέχεια αναγνώρισε

ότι η στάση της Ubisoft είναι σκληρή, προμηνύοντας αλλαγές που θα κάνουν το εν λόγω σύστημα πιο ευέλικτο. "Σκοπεύουμε να εντάξουμε ένα σύστημα φιλτραρίσματος έτσι ώστε να αποτρέψουμε αυτές τις λέξεις από το να εμφανίζονται στο chat."

Αναγνωρίζοντας παράλληλα το γεγονός ότι η φύση των PvP παιχνιδιών είναι αυτή που προσελκύει τοξικούς παίκτες, δήλωσε ότι "δεν αισθανόμαστε καμία ενοχή για τα bans" υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να γίνουν για να αποτραπεί η διάδοση υβριστικής συμπεριφοράς.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceRainbow Six Siege: Το 2 Factor Authentication δίνει δωρεάν skin17 λεπτά Rainbow Six Siege Clash και Maverick Gameplay - Gamescom 2018Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky - Maverick Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα