Η νεανική σειρά "The Wilds" προσγειώνεται στο Amazon

Λίγο δράμα, λίγο δυστοπία...

Μια νέα σειρά θα προσγειωθεί, όχι και τόσο ομαλά, στο Amazon.

Ο λόγος για το "The Wilds", το οποίο σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται για μια νεανική δραματική σειρά με στοιχεία δυστοπικά. Η σειρά θα εξιστορεί τις ζωές κάποιων κοριτσιών από διαφορετική καταγωγή και ιστορία, οι οποίες θα

πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάζονται συγκρούεται σε ένα έρημο νησί. Μέσα από τις αναμνήσεις τους μαθαίνουμε το παρελθόν τους και βλέπουμε τις δυσκολίες του να είσαι μια νεαρή κοπέλα του 21ου αιώνα.

Σεναριογράφος είναι η Sarah Streicher (Daredevil), η οποία θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Amy B. Harris που θα γίνει και η showrunner της σειράς. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Jamie Tarses, Dylan Clark, Brian Williams και Susanna Fogel, η οποία σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο.

"Η ενηλικίωση δεν είναι κάτι απλό", είπε η Streicher. "Θέλει τόσο θάρρος και ορμή, όσο το να επιβιώνεις σε ένα έρημο νησί. Το 'The Wilds' αναπτύχθηκε από μια ιδέα και μου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσω την εφηβεία και όλους τους κινδύνους, τις χαρές και τις λύπες της. Είναι ενθουσιασμένη που βρήκε στέγη στο Amazon".

Η πρόεδρος των Amazon Studios, Jennifer Salke, έκανε την εξής δήλωση: "Χαιρόμαστε που θα μοιραστούμε αυτό το αυθεντικό όραμα με το παγκόσμιο κοινό μας. Είμαστε υπερήφανοι που το στούντιό μας γίνεται σπίτι αυθεντικών φωνών και σειρών που θα φέρουν στη ζωή οι Sarah Streicher, Amy B. Harris και τα ABC Signature Studios, με τα οποία συνεργαζόμαστε για το project".

Το Amazon Prime Video έχει δώσει το πράσινο φως σε μία ακόμα νεανική δραματική σειρά, το "Panic", το οποίο, μαζί με το "The Wilds", θα κάνει το ντεμπούτο του παγκόσμια σε πάνω από 200 χώρες.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

IGN Greece Νέες σειρές από όλο τον κόσμο θα φέρει το Amazon Επανένταξη βετεράνων πολέμου στο trailer του "Homecoming" με την Julia Roberts SDCC 2018: Μια ματιά στις νέες σειρές του Amazon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα