Η νέα πρόεδρος του "House of Cards" ευχήθηκε για την 4η Ιουλίου

Στον εαυτό της...

"Ευτυχισμένη Ημέρα Ανεξαρτησίας" ευχήθηκε η νέα πρόεδρος του "House of Cards"... στον εαυτό της.

Το Deadline μετέφερε το νέο με το tweet της Claire Underwood, που δημοσιεύθηκε από τον λογαριασμό της σειράς στο Twitter. Μετά από τις κατηγορίες στο πρόσωπο του Kevin Spacey, η σειρά άλλαξε πορεία και

ο πέμπτος κύκλος έκλεισε με την πρώην Πρώτη Κυρία να αναλαμβάνει χρέη Προέδρου της Αμερικής. Πιστή στον ρόλο της, η Robin Wright, γύρισε ένα μικρό βίντεο που εύχεται για την 4η Ιουλίου, εθνική εορτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

A message from the President of the United States. pic.twitter.com/yx0P3qyHfW

House of Cards (@HouseofCards) 4 Ιουλίου 2018

Αυτό ήταν το μήνυμα της νέας Προέδρου των Η.Π.Α. Ο Francis Underwood αναγκάστηκε να αποχωρήσει, μετά από το τέλος που σήμανε το Netflix στη συνεργασία του με τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή, Kevin Spacey. Η 6η σεζόν της σειράς είχε μπει σε παύση και πολλά ζητήματα παρουσιάστηκαν.

Ο έκτος κύκλος, ωστόσο, θα επανέλθει και θα φέρει μαζί του μερικές προσθήκες. Οι Diane Lane, Greg Kinnear και Cody Fern θα είναι οι νεοσύστατοι στο cast της σειράς, ενώ από τις προηγούμενες σεζόν θα επιστρέψουν οι Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver. Περισσότερα σχετικά με την πρεμιέρα της σειράς περιμένουμε αργότερα, μέσα στο έτος.

Η σειρά "House of Cards" αποτελεί μία από τις γνωστότερες δραματικές σειρές του streaming κολοσσού Netflix. Η σειρά έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες, από τους πρωταγωνιστές της, Kevin Spacey και Robin Wright, ενώ ο δημιουργός της σειράς, Beau Willimon, είχε προταθεί για Όσκαρ για την ταινία "The Ides of March" ("Αι ειδοί του Μαρτίου").

Το Netflix έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των ενήλικων θεατών, συγκεκριμένα την πρώτη. Το "House of Cards" μπορεί να είναι μία από τις γνωστότερες σειρές του αλλά, δεν είναι η μοναδική. Για να ενημερωθείτε για όλες τις σειρές της streaming υπηρεσίας και τον υπόλοιπων μεγάλων καναλιών, εμπιστευτείτε τον Τηλεοπτικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]House of Cards: Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι σεναριογράφοιΤέλος ο Kevin Spacey για το "House of Cards"Πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν του House of Cards

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα