Η Μίλαν δελεάζει τον Γκαζίδη για να αφήσει την Άρσεναλ

Ο Ιβάν Γκαζίδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα, καθώς η Μίλαν είναι έτοιμη να του προσφέρει πολλά χρήματα, μια τεράστια αύξηση στις αποδοχές του οι οποίες θα αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, για να εγκαταλείψει το Λονδίνο.
Η ομάδα του Μιλάνου θέλει τον Γκαζίδη να αναλάβει θέση διευθύνοντα συμβούλου της ιταλικής ομάδας, με αγγλικές πηγές να ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο λίρες ετησίως σε σχέση με τον μισθό του στην Άρσεναλ, για να μετακομίσει στην Ιταλία.

Από το περιβάλλον της Άρσεναλ
έγινε γνωστό ότι ο Γκαζίδης θα δεχτεί την προσφορά της Μίλαν, αλλά είναι κατανοητό ότι ο 53χρονος δεν έχει ακόμη αποφασίσει.
Οι «ροσονέρι» θέλουν μια απάντηση από τον Γκαζίδη μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και εξακολουθούν να ελπίζουν ότι το δέλεαρ των χρημάτων και του project που θα εκπονηθεί για την βελτίωση της ομάδας τα ε΄πόμενα χρόνια θα τον πείσουν να αφήσει την Άρσεναλ.
Οι νέοι αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μίλαν μπορούν να βάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν τη Γιουβέντους, τη Νάπολι, τη Ρόμα και την Ίντερ στη Serie A.
Keywords
Τυχαία Θέματα