Η Μαρία Πολύζου τρέχει για το Οραμα Ελπίδας στο Μαραθώνιο της Ρόδου

Μεταξύ των χιλιάδων δρομέων που θα πάρουν μέρος στον 5οΔιεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που θα γίνει στις 29 Απριλίου, θα είναι η Μαρία Πολύζουγια τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η κάτοχος τουΠανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου θα τρέξει στον αγώνα, μπαίνοντας στην πρώτηγραμμή του «Μαραθωνίου Ζωής» που έχει ξεκινήσει η δρομική της ομάδα «MarathonTeam Greece» εδώ και 1,5 χρόνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»,προκειμένου μέσα από τους αγώνες δρόμου, να παρακινηθούν όσο το δυνατόνπερισσότεροι άνθρωποι και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού

των οστών!

Στη Ρόδο στις 29 Απριλίου άνθρωποι του Συλλόγου «ΌραμαΕλπίδας» θα βρίσκονται κοντά στη γραμμή τερματισμού, ώστε όσοι ενδιαφέρονται ναμπορούν επί τόπου να δίνουν λίγο σάλιο και συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση ναγίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών και μαραθωνοδρόμου του πιο όμορφουμαραθωνίου που έχει γίνει ποτέ, αυτού του «Μαραθωνίου Ζωής»!

Η Μαρία Πολύζου δίνει πρώτη το παράδειγμα διανύοντας καιφέτος μαραθώνια χιλιόμετρα με όραμα και ελπίδα, συνεισφέροντας με το δικό τηςξεχωριστό τρόπο, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Μαραθώνιος της Ρόδου!

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidasμέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός τουαγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Blue Star Ferries πουείναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στουςεπιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, απότον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων, επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145(09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο[email protected]

Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι ηNova. Η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα, στηρίζει τη διοργάνωση όχι μόνοεπικοινωνιακά αλλά και με τη συμμετοχή της ομάδας της #NovasportsRunningTeamπου συμμετέχει σε δρομικά events ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεωνΚοινωνικής Ευθύνης της Nova για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για μία ακόμη φορά τοSheraton Rhodes Resort στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου ως βασικόςχορηγός φιλοξενίας. Παράλληλα, θα συμμετέχει στον αγώνα με πολυπληθή ομάδα. Τοξενοδοχείο Sheratonαγκαλιάζει την όλη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας την εμβέλειατης εκδήλωσης, η οποία προβάλει τη Ρόδο με μοναδικό τρόπο.

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτενα βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο,μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά καιτους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείωνσυνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής(09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. ΟΜαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από τηνΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και με τη στήριξη της ΈνωσηςΞενοδόχων Ρόδου ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

Keywords
Τυχαία Θέματα