«Η ήττα στο Μπακού άλλαξε τη στρατηγική της Άρσεναλ»

Ο γιος του ιδιοκτήτη της Άρσεναλ παραδέχτηκε ότι η ήττα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάγκασε τους «κανονιέρηδες» να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Οι Λονδρέζοι έχασαν 4-1 στο Μπακού από την συμπολίτισσα Τσέλσι δεχόμενοι τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος και ο Τζος Κρόνκι, γιος του «αφεντικού» Σταν Κρόνκι τόνισε στο BBC ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν το έναυσμα για την πραγματοποίηση δυνατών μεταγραφών.

«Βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο του ματς και συνειδητοποιώντας ποια ήταν η θέση μας, έπρεπε να σκεφτούμε ξανά τη στρατηγική μας. Ξέραμε ότι δεν θα παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θέλουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, αλλά το μήνυμά μας στα στελέχη και τον προπονητή την επόμενη μέρα ήταν ''ας γίνουμε επιθετικοί και ας δούμε τι μπορεί να γίνει''. Οι άνθρωποί μας βγήκαν στο μεταγραφικό παζάρι και έκαναν τα μαγικά τους, βρήκαν μερικούς ταλαντούχους παίκτες που ήθελαν να παίξουν στην Άρσεναλ. Νομίζω ότι πολύ ξαφνιάστηκαν από το γεγονός ότι η Άρσεναλ εξακολοθεί να έχει αυτή την αύρα», είπε ο Κρόνκι.

Η Άρσεναλ απόκτησε το καλοκαίρι τους Μαρτινέλι, Σεμπάγιος, Σαλιμπά, Πεπέ, Τίρνι και Λουίζ.
Keywords