Η Μπιγιονσέ στο γάμο της πλουσιότερης Ινδής

Ο έρωτας , ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται, αν και στην προκειμένη περίπτωση …βήχας δεν υπάρχει. Πολύ χρήμα ναι…

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα είναι η κορυφαία καλλιτέχνιδα που θα τραγουδήσει στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο πλην ΗΠΑ και Ευρώπης, του Μουκές Αμπάνι η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 45 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια Αμπάνι ζει σ' ένα ουρανοξύστη 27 ορόφων που περιλαμβάνει ότι μπορεί
να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, όπως ελικοδρόμιο στην κορυφή, πισίνες, κινηματογράφο, αίθουσες χορού, γυμναστήρια, δορυφορικές εγκαταστάσεις, με το κόστος του σπιτιού να εκτιμάται (κρατηθείτε), στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Ίσα Αμπάνι, παντρεύεται τον γιο ενός άλλου Ινδού δισεκατομμυριούχου (τι πρωτότυπο), τον Ανάντ Πιραμάλ, αυτή την εβδομάδα.

Η Μπιγιονσέ είναι η κορυφή της πυραμίδας πολλών καλλιτεχνών αλλά και διεθνών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο που προσκλήθηκαν στον γάμο, μεταξύ των οποίων και η Χίλαρι Κλίντον και έφτασαν στο Μουμπάϊ με 100 πτήσεις τσάρτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή της Μπιγιονσέ θα αγγίξει τα 5 εκατομμύρια δολάρια, αν και οι φανατικοί οπαδοί της εμφανίστηκαν άκρως προσβεβλημένοι από την επιλογή τα θεωρώντας την παρουσία της στον γάμο…ξεπούλημα.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει στηθεί βεβαίως ένα άλλο… πάρτι τόσο για την παρουσία της Μπιγιονσέ όσο φυσικά και για τα παραλειπόμενα του μυθικού αυτού γάμου.

Beyoncé wouldn’t do a show in India, but would come here to perform at a wedding?! WHY BEYONCE!! pic.twitter.com/n3BXKxY0TX

— adi
Keywords
Τυχαία Θέματα