Η αξιαγάπητη γατούλα του "Hello Kitty" γίνεται ταινία για ακόμα μια φορα

Θα ντυθούμε στα ροζ...

Την πρώτη της αγγλόφωνη ταινία θα αποκτήσει το "Hello Kitty", αφού η New Line Cinema κατάφερε να αποκτήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το Variety, παραγωγός θα είναι ο Beau Flynn (Skyscraper, Rampage, San Andreas και Hercules) και εκτελεστικός παραγωγός η Wendy Jacobson. Η ιαπωνική εταιρεία

που πρωτοκατασκεύασε το κινούμενο σχέδιο, Sanrio, θα βάλει και αυτή το λιθαράκι της στην παραγωγή. Η αναζήτηση για τη συγγραφική και καλλιτεχνική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει.

"Είμαι χαρούμενος που το 'Hello Kitty' και άλλοι διάσημοι χαρακτήρες της Sanrio θα κάνουν το Χολιγουντιανό τους ντεμπούτο”, είπε ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Sanriο, Shintaro Tsuji. "Η Hello Kitty ήταν και είναι σύμβολο φιλίας και ελπίζουμε η ταινία να μεγαλώσει τον κύκλο φιλίας στον κόσμο".

Hello Kitty είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες των τελευταίων 45 χρόνων", είπε ο Flynn. "Μας τιμά που ο Πρόεδρος Tsuji μάς εμπιστεύτηκε την ευθύνη να φέρουμε την ιστορία της στις μεγάλες οθόνες του κόσμου για πρώτη φορά, και χαιρόμαστε που θα το κάνουμε με τις New Line και Warner Bros. Οι Hello Kitty και Sanrio μεταδίδουν το μήνυμα της οικογένειας και αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να το μεταδώσουμε στον κόσμο!"

Η Kitty White, ή όπως είναι γνωστή Hello Kitty, δημιουργήθηκε το 1974 από την Yuko Shimizu. Αν και απευθυνόταν κατά κύριο λόγο σε παιδιά, η μορφή της έγινε γνωστή και στους ενήλικες, καταλαμβάνοντας τη μόδα και κάνοντας τον χαρακτήρα πολύ γνωστό. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του 2018, το "Hello Kitty" είναι το δεύτερο πιο κερδοφόρο franchise όλων των εποχών με έσοδα ύψους $50 δις.

Αυτή δεν θα είναι πρώτη φορά που η Hello Kitty θα γίνει ταινία, μιας και έχει ήδη τρεις ταινίες στο δυναμικό της, anime, βιντεοπαιχνίδια και manga, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσει αγγλόφωνη ταινία για τον κινηματογράφο. Άγνωστο παραμένει το κατά πόσο η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων, live-action ή μια μίξη των δύο, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο και να μας πείτε σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Αποκαλύφθηκε πότε θα έρθει η νέα ταινία του Christopher Nolan Στο συρτάρι μπαίνει η κινηματογραφική μεταφορά της "Barbie" Οι Tom και Jerry επιστρέφουν σε live action ταινία από τον σκηνοθέτη του Fantastic Four

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα