Η Supergirl θα πετάξει και στους κινηματογράφους με δική της ταινία

Σε σενάριο του Oren Uziel.

Το μέλλον της Kara-El μεγαλώνει, όσο πάει. Από την πρώτη εμφάνιση της ξαδέρφης του Superman το 1959, και για το τεύχος #259 της σειράς "Action Comics", μέχρι την τηλεοπτική μετάδοση των περιπετειών της και τώρα σε μία δική της ταινία, πολλά έπονται για την ηρωίδα.

Μέσω του Deadline μάθαμε πως η ταινία για την Supergirl βρίσκεται στα χαρτιά των Warner Bros./

DC και ο Oren Uziel, γνωστός για τα "22 Jump Street" και "The Cloverfiled Paradox", εργάζεται ήδη πάνω σε ένα σενάριο. Αυτές είναι και οι ελάχιστες πληροφορίες για την ταινία.

Το project δεν έχει προς το παρόν ακόμα παραγωγό, σκηνοθέτη και ηθοποιούς, μιας και βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής. Δεν έχει γίνει καμία νύξη ούτε για την πρωταγωνίστρια, ή έστω την πιθανότητα κάποιου ονόματος.

Τον χαρακτήρα της Supergirl γνωρίσαμε από τη σειρά "Action Comics". Με το όνομα Kara Zor- El έφυγε από τον Krypton, λίγο πριν την καταστροφή του πλανήτη και λίγο μετά από την αποχώρηση του Superman, ως μωρό. Αν και στόχος της ήταν να προστατεύσει τον μικρό υπερήρωα, η άτρακτος της Kara "χάθηκε" στη διαδρομή κι η γνωστή ηρωίδα έφτασε στη γη πολλά χρόνια μετά την άφιξη του Kal- El.

Για πολλά χρόνια ο κόσμος νόμιζε πως ο Superman ήταν ο μοναδικός επιζώντας του χαμένου πλανήτη. Με την άφιξη της Kara πολλές ελπίδες δόθηκαν. Οι συντάκτες, όμως, του Ανθρώπου από Ατσάλι αποφάσισαν να τις πάρουν πίσω και σκότωσαν την Kara στο περιβόητο "Crisis on Infinite Earth".

H τηλεοπτική μεταφορά της, "The Supergirl", ξεκίνησε να προβάλλεται το 2015, με πρωταγωνίστρια τη Melissa Benoist, αρχικά στο CBS κι αργότερα στο CW. Σύντομα θα ξεκινήσει και η 4η σεζόν της, στις 14 Οκτωβρίου, με μία απώλεια και μία προσθήκη.

Η σειρά φαίνεται πως δεν θα συσχετιστεί με την ταινία, όπως και το υπόλοιπο Arrowverse, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα.

Το σύμπαν της DC, που πλέον έχει και όνομα, σκοπεύει να παρουσιάσει πολλές ταινίες. Δύο από τις μεγαλύτερες που περιμένουμε είναι αυτή για τον Aquaman, με πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο και 26 Δεκεμβρίου σε Αυστραλία, και αυτή για τον Shazam, που έρχεται στις 5 Απριλίου του 2019 (USA). Μαζί τους, θα επανέλθει η Wonder Woman με το sequel "Wonder Woman 1984", η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1 Νοεμβρίου του 2019.

Σε παραγωγή βρίσκονται και δύο ταινίες εμπνευσμένες από τον σκοτεινό κόσμο της Gotham, μία για την προέλευση του Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και η συνέχεια της Ομάδας Αυτοκτονίας, "Suicide Squad 2".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του projectSDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"SDCC 2018: H DC επιτέλους ονομάζει τον κινηματογραφικό της κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα