Η EA σκέφτεται να φτιάξει ένα Free-to-Play Standalone Shooter

Έρχεται ξεχωριστό Battle Royale;

Ενώ το Fortnite έχει πάρει φαλάγγι τον κόσμο του Battle Royale φέρνοντας δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για την Epic Games, άλλη μια εταιρεία φαίνεται να θέλει να πέσει με τα μούτρα στο είδος, που φαίνεται ότι θα αξίζει $20 δισεκατομμύρια στο 2019.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης των επενδυτών για το πρώτο τρίμηνο του FY2019, η Electronic Arts μίλησε

για τη δυνατότητα δημιουργίας ενός free to play battle royale παιχνιδιού. Το θέμα θίχτηκε όταν ο COO και CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen, ρωτήθηκε αν το battle royale του Battlefield 5 (αποκαλούμενος Battlefield Royale) μπορεί να μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό, δωρεάν προϊόν. Ο Jorgensen κατέληξε στην ιδέα αυτή, λέγοντας ότι το Battlefield Royale δεν ήταν «διαφορετικό» από οποιοδήποτε άλλο mode στο Battlefield 5. Συνεχίζοντας, όμως, υπονόησε ότι ένας ξεχωριστό, ανεξάρτητο shooter μάχης από τις Electronic Arts είναι μια πιθανότητα.

"Θα έλεγα ότι μας ενδιαφέρει πιθανώς να πειραματιστούμε με ένα ουσιαστικά free to play αυτόνομο παιχνίδι που μπορεί να είναι σε ένα είδος shooter ή άλλο, αλλά δεν νομίζω ότι αφορούν το Battlefield που θα κυκλοφορήσει" , δήλωσε ο Jorgensen. "Αλλά θα δείτε περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα τους επόμενους μήνες και χρόνια."

Όσο για το Battlefield 5, η Electronic Arts θέλει να δώσει στους παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερες και διαφορετικές επιλογές για να παίξουν το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν είναι singleplayer, παραδοσιακό multiplayer shooter ή royale battle. Ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson χαρακτήρισε την developer εταιρεία DICE ένα από τα πιο καινοτόμα στούντιο του εκδότη και είπε ότι εργάζεται και σε άλλα νέα modes.

"Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε και να αναζητούμε καινοτόμα multiplayer στοιχεία στο Battlefield 5", δήλωσε ο Wilson. "Και καθώς πλησιάζουμε τον Οκτώβριο, θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό, αλλά θα πρέπει να περιμένετε ότι θα έχουμε ένα πλήρες παιχνίδι που θα περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία ενός παιχνιδιού Battlefield, μαζί με νέα στοιχεία που θέλουμε να παίξουμε και να δούμε, κάτι που βέβαια θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου".

To Battlefield 5 κυκλοφορεί στις 19 Οκτωβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece5 λεπτά Battlefield V Conquest GameplayBattlefield 5 Official Multiplayer Trailer - E3 2018Battlefield V: Τα minimum PC specs του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα