Η Doctor και οι συνταξιδιώτες της σε παράξενους κόσμους στο trailer της 11ης σεζόν

Τον Οκτώβριο ο νέος κύκλος.

Έφτασε ένα νέο trailer για τον 11ο κύκλο του "Doctor Who", με την Jodie Whittaker να αναλαμβάνει την 13η Doctor και στο πλάι της οι συνταξιδιώτες της: Ryan (Tosin Cole), Yasmin (Mandip Gill) και Graham (Bradley Walsh). Η νέα παρέα θα ταξιδέψει ως τις άκρες του σύμπαντος και θα εξερευνήσει πλανήτες και πολιτισμούς που δεν έχουμε ξαναδεί παλαιότερα.

Η νέα

σεζόν, που θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, αναμένεται στις 07 Οκτωβρίου.

Ακολουθούν οι επίσημες περιγραφές των δύο πρώτων επεισοδίων:

Επεισόδιο 01 – The Woman Who Fell To EarthOctober 7th

"Δεν έχουμε εξωγήινους στο Σέφιλντ". Σε μια πόλη του Νότιου Γιορκσάιρ, οι ζωές των Ryan Sinclair, Yasmin Khan και Graham O’Brien θα ανατραπούν για πάντα, καθώς μια μυστηριώδης γυναίκα, που δεν θυμάται ούτε το όνομά της, πέφτει από τον ουρανό. Μπορούν πιστέψουν έστω και μια λέξη απ' όλα όσα λέει; Και μπορεί να βοηθήσει να διαλευκανθούν τα μυστήρια γεγονότα που συμβαίνουν σε όλη την πόλη; Guest εμφανίσεις από τους Sharon D. Clarke, Johnny Dixon και Samuel Oatley. Σενάριο από τον Chris Chibnall και σκηνοθεσία από τον Jamie Childs.

Επεισόδιο 2 – The Ghost Monument – October 14th

Χωρίς να έχει ξεπεραστεί η πρώτη συνάντηση, μπορεί η Doctor και οι νέοι της φίλοι να μείνουν ζωντανοί σε μια εξωγήινη εισβολή και να λύσουν το μυστήριο Ερήμωσης; Και ποιοι είναι οι Angstrom και Epzo; Guest εμφανίσεις από τους Shaun Dooley, Susan Lynch και Art Malik. Σενάριο από τον Chris Chibnall και σκηνοθεσία από τον Mark Tonderai.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΑποκαλύπτεται η ημερομηνία πρεμιέρας του 11ου κύκλου "Doctor Who"Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες από πολλά σύμπαντα καταφθάνουν για την 11η σεζόν "Doctor Who"SDCC 2018: Νέα πρόσωπα, νέα τέρατα, νέους κόσμους υπόσχεται η 11η σεζόν Doctor Who

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα