Γυμναστική στα χρόνια του κορωνοϊού; Ναι!

Γυμναστική στα χρόνια του κορωνοϊού; Ναι! ptsakiriΤετ, 12/02/2020 - 14:24

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να συνεχίσεις να έχεις υψηλά επίπεδα ευεξίας και θετικής διάθεσης από τη γυμναστική στην περίοδο της καραντίνας. Κάθε ώρα άθλησης σου δίνει αρκετές ανάσες ευδαιμονίας ακόμα και μέσα στην πανδημία. 

Όλες αυτές τις ανάσες μπορούμε να τις απογειώσουμε αν γυμναστούμε παρέα με τον ειδικό… της απολύμανσης. Αναφέρομαι ασφαλώς στο Aerosol 1 for all της Klinex. 

Οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι μας έχουν ενημερώσει ήδη ότι τα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε με τα χέρια μας αλλά και αυτά στα οποία καθόμαστε είναι βασικές εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού και όλων των ιών και των βακτηρίων που μας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά μας.

Είναι αυτός λόγος για να σταματήσουμε να γυμναζόμαστε; Η απάντηση είναι «όχι». Ο Γιώργος, ο οποίος είναι expert στη γυμναστική με βοηθάει να διατηρώ τη φυσική μου κατάσταση σε σωστά επίπεδα και δεν θα ήθελα αυτό να το σταματήσω λόγω της πανδημίας. Πάντα όμως μέσα μου κρυβόταν ο φόβος.

Το φόβο αυτό έδιωξε με μια απλή κίνηση ο Γιώργος, όταν έβγαλε από την τσάντα  της γυμναστικής,ς το Aerosol 1 for all της Klinex. Ψέκασε με μια κίνηση όλα τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιούσαμε όπως το στρώμα, τα βαράκια, τα λάστιχα, τις μπάλες. Είναι τέτοια η ευκολία στη χρήση που αμέσως ξεκινήσαμε τη γυμναστική

Κάπου μεταξύ κοιλιακών και ραχιαίων μου εξήγησε πως μπορώ να ακουμπάω άνετα στο στρώμα καθώς το προϊόν αυτό δεν περιέχει χλώριο ενώ σκοτώνει το 99,9% ιών και μικροβίων. Όσο γυμναζόμουν σκεφτόμουν άλλα αντικείμενα της καθημερινότητάς μου που θα έπρεπε να ψεκάσω με το Aerosol 1 for all ώστε να νιώθω ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Κι αυτό μπορεί να το προσφέρει η αντιβακτηριδιακή του δράση και προστασία από ιούς και βακτηρία. Πραγματικά γυμναζόμουν και σκεφτόμουν αντικείμενα όπως τα κλειδιά μου, το τηλεκοντρόλ, τα πόμολα, η τουαλέτα, ακόμα και ο καναπές μου που στην καραντίνα του... αφιερώνω αρκετή ώρα. 

Άλλωστε ο Γιώργος μου εξήγησε ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ τόσο σε σκληρές όσο και μαλακές επιφάνειες. Δεν μπορούσα να περιμένω να τελειώσω τη γυμναστική για να πάω να πάρω το Aerosol 1 for all και να βάλω στη ζωή μου τη νέα μου συνήθεια που θα μου δίνει αίσθηση ασφάλειας όσο θα καταπιάνομαι με τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Είτε εντός, είτε εκτός σπιτιού.

Τελειώσαμε τη γυμναστική και πριν επιστρέψω σπίτι, πέρασα από το super market για να το προμηθευτώ. Το επέλεξα σε άρωμα Cotton Freshness και ξεκίνησα από το αυτοκίνητό μου.  Ψέκασα όλες τις επιφάνειες και το χερούλι της πόρτας όντως με μια κίνηση. Επίσης ένα ακόμα super θετικό, είναι πως είναι τόσο compact που μπορώ να το έχω συνέχεια μαζί μου.

Όσο μου έφτιαξε τη διάθεση η γυμναστική, άλλο τόσο μου την έφτιαξε και το Aerosol 1 for all σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Και είμαι σίγουρος ότι θα την ξεπεράσουμε. Θα συνεχίσω όμως να χρησιμοποιώ τον «ειδικό στην απολύμανση» και μετά την πανδημία ώστε αν απομονώσω ιούς, βακτήρια και αλλεργίες που ελλοχεύουν στη ζωή μας και θα έχω το Aerosol 1 for all ως ένα από τα λίγα αλλά σημαντικά που μου δίδαξε η πανδημία. 

Μάθετε περισσότερα για τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All εδώ:

https://www.klinex.gr/prostasia-kata-ton-mikrovion/klinex-apolymantiko-spray-1-for-all.html

 

 

Επιλογές Off Off ptsakiri Off Off Παρέα με τον "ειδικό στην απολύμανση", το Aerosol 1 for all της Klinex, η γυμναστική δε σταματά ποτέ! Ούτε και η ζωή μας! Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 14:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα