Γκρίφιν: «Θέλουμε επιστροφή στις νίκες»

Η ΑΕΚ έχει δύο συνεχόμενες ήττες με Ολυμπιακό και Μπρόζε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μαλκόλμ Γκρίφιν θέλει να τις αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις της Ένωσης και να επιστρέψει με την ομάδα του στα ροζ φύλλα.

Οι δηλώσεις του:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα σε Ελλάδα

και Ευρώπη. Οι ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Μπάμπεργκ μας έχουν πεισμώσει, ώστε να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της. Οι μνήμες που έχω από το πέρασμα μου είναι πολύ ευχάριστες. Πέρασα πολύ καλά και τους ευχαριστώ όλους στο νησί.

Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει η ομάδα μου. Μπορεί ο Κολοσσός να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος της Βasket League, ωστόσο, δεν παύει να είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν παρουσιαστείς χαλαρός. Θα έρθει χωρίς άγχος για να παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να κυριαρχήσουμε και σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, που την χρειαζόμαστε, να επιστρέψουμε στις νίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα