Γκουαρντιόλα: «Το συμβόλαιο εξαρτάται από τα αποτελέσματα»

Τη γνωστή του άποψη ότι πρέπει να συνεχίσει να φέρνει αποτελέσματα για να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να κάνει κι άλλα βήματα προς τα εμπρός, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

«Το συμβόλαιο και ο προπονητής εξαρτώνται πάντα από το αποτέλεσμα.
Επέκτεινα τη συνεργασία μου με τη Σίτι για άλλα δύο χρόνια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο, η πορεία σε μία σεζόν μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Έχω όμως εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Χαλντούν Αλ Μπουμπάρακ και στον Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Ξέρουμε τέλεια ο ένας τον άλλο», σχολίασε ο Γκουαρντιόλα.

«Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να συνεχίσουμε την ίδια πορεία που ακολουθήσαμε και φέτος και να μην κάνουμε βήμα προς τα πίσω. Εχουμε συμβόλαιο, αλλά ο σύλλογος με ξέρει και όταν θα έχω την αίσθηση ότι η σχέση με τους παίκτες δεν είναι καλή θα κάνω πίσω και θα έρθει να αναλάβει ένας άλλος για να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα