Γκουαρδιόλα: «Εξαιρετικός ο Σαλάχ, αλλά όχι ακόμα Αγουέρο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εγκωμίασε τον Μοχάμεντ Σαλάχ πριν από το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τόνισε ότι ο Σέρχιο Αγουέρο παραμένει κορυφαίος λόγω σταθερότητας.

Ο Αιγύπτιος στράικερ της Λίβερπουλ πέτυχε πέρσι 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία χρονιά - ρεκόρ, όμως φέτος δεν έχει ξεκινήσει το ίδιο καλά. Ο τεχνικός της Σίτι, πιστεύει ότι ο Σαλάχ θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα στα γκολ,
αλλά για να φτάσει τη φήμη του Αγουέρο θα πρέπει να πετυχαίνει πολλά γκολ για αρκετά χρόνια συνεχόμενα. Ο Αργεντινός στράικερ, έχει ήδη μπει στο τοπ - 10 των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο Σαλάχ είναι νεότερος και πέρσι ήταν η πρώτη του χρονιά στην Αγγλία μετά την Τσέλσι, οπότε θα δούμε στο μέλλον. Όμως ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει 50 γκολ τη σεζόν διατηρεί πάντα αυτή την ποιότητα. Το ποδόσφαιρο όμως έχει τα πάνω και τα κάτω του. Ο Σαλάχ παραμένει ένας εξαιρετικός παίκτης και θα πετύχει γκολ στο μέλλον, όταν είσαι εκεί μπροστά μυρίζοντας το γκολ μπορεί και να αστοχήσεις. Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει πετύχει πολλά γκολ, αλλά υπήρχαν περίοδοι που δεν σκόραρε. Πόσα σερί χρόνια σκοράρει ο Αγουέρο, οκτώ - εννέα; Για τον Σαλάχ πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά, οπότε θα δούμε σε επτά - οκτώ χρόνια», είπε ο Πεπ εν' όψει της σύγκρουσης της Κυριακής στο Άνφιλντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα