Για τον Μίμη, τον Τάκη, τον Ζαχαρία, τον Στέφαν...

Πέρα από την ιδιαιτερότητα που πάντα υπάρχει στα παιχνίδια μεταξύ των Big - 4 και τη βαθμολογική σημασία που έχει το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και για τις δύο ομάδες, οι Πράσινοι έχουν άλλο ένα λόγο για να δώσουν το ...101% για να πάρουν τη νίκη κόντρα στο "Δικέφαλο του Βορρά". Την ιστορία τους! Γιατί στον αγώνα του Ολυμπιακού
Σταδίου δεν θα παιχθούν μονάχα τρεις βαθμοί και το ...γόητρο. Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί ένα επίτευγμα μοναδικό - μέχρι στιγμής - στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έναν αγωνιστικό "άθλο", ο οποίος κρατάει ...γερά εδώ και 55 χρόνια.

Πολλοί προσπάθησαν να καταρρίψουν εκείνο το απίθανο ρεκόρ που πέτυχε το Τριφύλλι το 1964, όμως κανένας δεν το πέτυχε μέχρι σήμερα... Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει πιο κοντά από όλους. Έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα, αγνοεί την ήττα και ...απειλεί το "πράσινο" ρεκόρ. Το αήττητο της μεγάλης ομάδας του Μπόμπεκ, του Δομάζου, του Οικονομόπουλου και του Πανάκη.

Όποια και αν είναι η αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, όποια και αν είναι η δυναμικότητα του αντίπαλου, ο οποίος δεν είναι και στο ...καλό του φεγγάρι, όποια και αν είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στο "στρατόπεδο" του Τριφυλλιού, ο Δώνης και οι παίκτες του έχουν ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και στις μεγάλες μορφές που δόξασαν στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό, να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να διατηρήσουν, ως σύγχρονοι θεματοφύλακες αυτού του ιστορικού ρεκόρ, το αήττητο της ομάδας του '64.

Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε τούτη την ιδιαίτερα προβληματική και απογοητευτική σεζόν. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλο κίνητρο, πέρα από την πέμπτη θέση, η οποία μπορεί να "σβήσει" την ευρωπαϊκή ποινή που ακόμα ...κουβαλάει ο Παναθηναϊκός.

Κανένας δεν θα τους κατηγορήσει αν προσπαθήσουν και δεν τα καταφέρουν. Όμως θα πρέπει όλοι όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα να αντιληφθούν ότι θα χρειαστεί να κάνουν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να πετύχουν το στόχο τους. Γιατί δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Στο Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να γραφτεί ιστορία
Keywords
Τυχαία Θέματα