Γεωργία: Ξύλο μετά τον αποκλεισμό με πρωταγωνιστή πρώην «κυανέρυθρο»! (vid)

Γεωργία: Ξύλο μετά τον αποκλεισμό με πρωταγωνιστή πρώην «κυανέρυθρο»! (vid)ageorgiΠαρ, 11/13/2020 - 21:44

Επεισόδια στην Τιφλίδα την επομένη του αποκλεισμού της Εθνικής Γεωργίας από το Euro, έπαιξε ξύλο πρώην παίκτης του Πανιώνιου!

Οι Γεωργιανοί έχασαν από τη Β. Μακεδονία και δεν θα συμμετάσχουν στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που δεν άρεσε σε μερίδα φιλάθλων που διαμαρτυρήθηκαν την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι διαμαρτυρόμενοι ήθελαν να παραδώσουν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και παλαιό διεθνή Λέβαν Κομπιασβίλι το βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ «Η φάρμα των ζώων»!

Στον χώρο βρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην μέσος του Πανιώνιου και νυν υπάλληλος της ομοσπονδίας Λέβαν Τσκιτισβίλι, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο στους οπαδούς!

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να τερματιστεί η συμπλοκή.

Ο Τσκιτσιβίλι, 58 φορές διεθνής με τη Γεωργία, αγωνίστηκε στον Πανιώνιο τη σεζόν 2006-07 με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν, ενώ έπαιξε επίσης μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Τιφλίδας, Φράιμπουργκ και Βόλφσμπουργκ. 

Δείτε το video των επεισοδίων:

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Georgia - Ποδόσφαιρο Πανιώνιος - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Georgia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Επεισόδια στην Τιφλίδα την επομένη του αποκλεισμού της Εθνικής Γεωργίας από το Euro, έπαιξε ξύλο πρώην παίκτης του Πανιώνιου!

Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 21:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα