Φλεβαράκης: "Τον ΠΑΟΚ τον ζηλεύουν, δεν ζηλεύει!" (pic)

Αφοπλιστικός ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης, όταν ρωτήθηκε σήμερα (9/10) στο Παλατάκι από τους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το πώς αξιολογεί ο ίδιος τον ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλες ομάδες του Basketball Champions League, της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν και αυτή τη σεζόν οι "ασπρόμαυροι". Ο προπονητής του "Δικέφαλου" έβαλε ψηλά τον πήχη, ασχέτως αν τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί.


Η απάντησή του, λοιπόν, ήταν η ακόλουθη κι έχει να κάνει με το όνομα και τη μακρόχρονη παρουσία που έχει η ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Μια ομάδα του ονόματος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ζηλευτή από τους άλλους και όχι να ζηλεύουμε εμείς τις αντίπαλες ομάδες».
Σχολιάζοντας την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, τόνισε:«Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Βέβαια, ο δρόμος είναι μακρύς, δεν θα είναι εύκολος, ειδικά μετά την έναρξη και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Εμείς αυτό που κοιτάμε πάντα είναι το επόμενο παιχνίδι, ευχόμενοι πάντα να έχουμε υγεία. Από εκεί και πέρα, κάθε μέρα που δουλεύεις, σου δίνει το δικαίωμα να είσαι και πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια και για τους στόχους που έχεις θέσει».

Όσο για τα συναισθήματά του για το ρεκόρ συμμετοχών που έκανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ξεπερνώντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε:«Είναι πολύ τιμητικό να ξεπερνάς νούμερα τόσο μεγάλων προπονητών. Η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ συμπίπτει με μια ομαδική προσπάθεια από όλους, με τη βοήθεια του κόσμου, η οποία με την Λάρισα ήταν πολύ θετική. Μακάρι να τους δίνουμε αφορμή να έρχονται στο γήπεδο».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να "δέσει", τόνισε:«Ακούγοντας και άλλους συναδέλφους, όλοι χρειάζονται χρόνο. Νομίζω εμείς είμαστε αυτοί που τον δικαιούμαστε περισσότερο. Στόχος είναι να αισθανόμαστε κάθε μέρα ότι έχουμε κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε. Άμα συνεχίσουμε έτσι, δεν θα μιλάμε για ποσοστά ανετοιμότητας, αλλά ετοιμότητας».

Όσο για το αν αντέξει η ομάδα δυο παιχνίδια την εβδομάδα διευκρίνισε:«Ο ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ κινούνται σε άλλα δεδομένα, καθώς η διοργάνωση δυναμώνει κάθε σεζόν όλο και περισσότερο. Είναι, όμως, κάτι που το γνωρίζουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη συντήρηση κάποιων παιδιών, γιατί αυτοί που θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος μέσα στη σεζόν πρέπει να αντέξουν».

Στο μεταξύ, σήμερα (9/10) έγινε η επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-2020. Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ δημοσίευσε τη φωτογραφία της ομάδας στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα