Φήμες θέλουν το The Last of Us 2 να κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2020

Ashley Johnson: Voice actor, role-player και ισάξια του Mark Ruffalo.

Πολλαπλές αναφορές θέλουν το The Last of Us Part 2 να κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2020.

Έχοντας ανακοινωθεί πρώτα από το Eurogamer, τρεις ξεχωριστές αναφορές υποστηρίζουν την ίδια θεωρία. Πρώτη είναι μια πρόσφατη συνέντευξη από το Youtube, Critical Role, ανάμεσα στην Ashley

Johnson, που παίζει την Ellie και τον δημιουργικό παραγωγό του καναλίου, Brian Foster.

Στη συνέντευξη, ο Foster ρωτάει την Johnson πότε βγαίνει το παιχνίδι, και η τελευταία φαίνεται να είναι έτοιμη να πει την λέξη "Φεβρουάριος", προτού ο Foster την διακόψει με ένα σχόλιο. Στη μια ώρα και επτά λεπτά μπορείτε να δείτε και εσείς το περιστατικό.

Αργότερα ήρθε και μια αναφορά από τον Jason Schreier του Kotaku. Τον Μάιο, η πηγή του Schreier τον ενημέρωσε ότι το Death Stranding, το επερχόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, το οποίο αποδείχθηκε αληθινό. Την κυκλοφορία του Φεβρουαρίου υποστηρίζει και ο ίδιος, οπότε μπορεί τελικά να μιλάμε για πραγματικό πλαίσιο κυκλοφορίας.

Ο Daniel Ahmad, αναλυτής της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών για την Niko Partners, δημοσίευσε αργότερα στο ResetEra ότι ο Φεβρουάριος του 2020, είναι η τρέχουσα εσωτερική ημερομηνία της Naughty Dog για το The Last Of Us 2. Δεν είναι ξεκάθαρος όμως ο τρόπος με τον οποίο ο Ahmad απέκτησε αυτές τις πληροφορίες.

Η κυκλοφορία αυτή πάντως είναι καθόλου απίθανη. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PS3 τον Ιούνιο του 2013. Με τα Death Stranding, Jedi: Fallen Order, Pokémon: Sword and Shield τον Νοέμβριο του 2019 και Call of Duty και Outer Wilds στα τέλη Οκτωβρίου, θα είχε νόημα θα περιμένουν λίγο, για να κυκλοφορήσει το The Last Of Us 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΣε τελικό στάδιο βρίσκεται το The Last of Us Part II'Τέλος' στα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής του The Last of Us Part IIThe Last of Us Part 2: Η Ellie θα έχει NPC Companion

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα