Φερέρο: «Το ανέκδοτο του καλοκαιριού η πώληση στον Βιάλι!»

Μήλον της έριδος, έχει γίνει γι τις ιταλικές ομάδες ο Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ, με τον εκκεντρικό πρόεδρο πάντως της Σαμπντόρια, τον Μάσιμο Φερέρο να εκφράζει τη σιγουριά του ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στη Γένοβα. Και η Κάλιαρι και η Σασουόλο επιθυμούν την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου.
«Ο Ντεφρέλ θα μας δώσει αύριο το πράσινο φως για να προχωρήσουμ», δήλωσε ο Φερέρο στους δημοσιογράφους στο Μιλάνο.

«Είχε αρκετές προσφορές,
βλέπουν οι ομάδες ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αν έρθει σε εμάς, είναι επειδή έχει ήδη παίξει για τη Σαμπντόρια και αισθάνθηκε πολύ καλά μαζί μας.
Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για τις πιθανότητες που έχουμε για μια τέτοια συμφωνία».

Ο Ντεφρέλ πέτυχε 11 γκολ πέρυσι με τους «blucerchiati» την περασμένη σεζόν και θα επανενωθεί με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, τον προπονητή που είχε και στη Ρόμα και στη Σασουόλο.
Ο Μάσιμο Φερέρο ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Σαμπντόρια έχει ήδη πωληθεί σε μία ομάδα επιχειρηματιών, υπό τον Τζιανλούκα Βιάλι.
«Είναι το αστείο του καλοκαιριού. Εσείς οι δημοσιογράφοι μιλάτε με ανθρώπους που σας έχουν δώσει λανθασμένες πληροφορίες.
Οι οπαδοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο μεγάλος Βιάλι μπορεί να κάνει, ποιος ξέρει τι. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν αγόραζε το σύλλογο, αλλά πρέπει να πείσει την ομάδα του να αυξήσει την προσφορά της».
Keywords
Τυχαία Θέματα