Εξόρμηση από νεαρούς διεθνείς σε τρία όπεν του W.J.C. τον Φεβρουάριο

Μετά τη διπλή αγωνιστική παρουσία στο εν εξελίξει World Tour της Βουδαπέστης (με Παναγιώτη Γκιώνη καιΚωνσταντίνο Αγγελάκη), αλλά και την πετυχημένη πορεία της μικρής ΛεμονιάςΓκαϊντατζή στο mini cadet όπεν, στην ίδια πόλη(που είχε αποτέλεσμα και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία αθλητριών έως 11ετών) τα ελληνικά χρώματα ετοιμάζονται να κάνουν την εκκίνηση για το 2018 καιστα τουρνουά νεαρών ηλικιών του World Junior

Circuit της Διεθνούς ΟμοσπονδίαςΕπιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).

Η αρχή θα γίνει τον Φεβρουάριο και σε διαδοχικά μάλιστα, όπεν σε Ευρώπη καιΑσία! Θα υπάρχει συμμετοχή και στα τρία αυτού του μήνα με συνολικά 10 παιδιά!Οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος (αθλητής του Ολυμπιακού), Γιάννης Δαμιανής καιΓεράσιμος Πετρής (Α.Σ. Αετοί Πόλης), οι νεάνιδες Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο.Ταταύλα), Αγγελίνα Δεβελέκου (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας), Ευαγγελία Τρωαδίτη(Γ.Ο.Π. Παλάσκας) και οι κορασίδες Ζωή Αγγελίδου και Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη(Ο.Α. Χανίων) δήλωσαν στο όπεν της Τσεχίας, που θα γίνει από τις 14 έως τις 18Φεβρουαρίου. Η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου πρόκειται ν’ αγωνιστεί στοτουρνουά του Ομάν, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 του μήνα και η επίσηςκορασίδα Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στο αντίστοιχο event της Σουηδίας, που έχει προγραμματιστεί γιατο διάστημα 21 με 25 Φεβρουαρίου. Και οι δύο είναι αθλήτριες του Γ.Α.Ο.Πειραιά.

Η Ελλάδα μετέχει σταθερά τα τελευταία χρόνια στο τουρνουά της τσεχικήςομοσπονδίας, που φιλοξενείται στο Χοντονίν. Είναι από τα δυνατά της σειράς,εντάσσεται στη βαθμίδα Premium Events και συγκεντρώνειεκατοντάδες αθλητές. Φέτος μάλιστα, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 400και οι διοργανωτές δεν μπορούν να τις κάνουν όλες δεκτές. Το πρωτάθλημαπεριλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού στιςκατηγορίες, νέων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Με Σγουρόπουλο, Δαμιανή,Πετρή στους νέους δηλαδή, Δεβελέκου, Γερασιμάτου, Τρωαδίτη στις νεάνιδες καιΑγγελίδου, Βαμβακάκη στις κορασίδες η ελληνική πλευρά θα έχει ομάδα στις τρειςαπό τις τέσσερις ηλικίες.

Στα Premium Events του W.J.C. είναι κι αυτό, που θα γίνει στο σουλτανάτο του Ομάν,στη Μέση Ανατολή. Τόπος διεξαγωγής η πρωτεύουσα Μουσκάτ. Απλά, το συγκεκριμένοθα έχει απλό και ομαδικό στις τέσσερις κατηγορίες. Η Παπαδημητρίου θασυνεργαστεί ξανά με την Αιγύπτια κορασίδα Φαρίντα Μπανταβάι, τα μετάλλια με τηνοποία μέσα στο 2017, περιλάμβαναν και το ομαδικό. Οι δηλώσεις για το Ομάνέκλεισαν στις 113.

Τέλος, το τουρνουά της Σουηδίας είναι της βαθμίδας Regular Events της I.T.T.F. και θα διεξαχθεί στοΈρεμπρο. Η προθεσμία για τις δηλώσεις δεν έχει λήξει ακόμα και προς το παρόνέχουν εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους 257 αγόρια και κορίτσια. Θα γίνουντα αγωνίσματα του απλού και του διπλού επίσης στην εφηβική και την παιδικήκατηγορία. Η Γραμματοπούλου θ’ αναζητήσει στην πορεία τη συμπαίκτριά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα