Εξετάζει δίδυμο Σισέ και Μεριά ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης των Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά στο κέντρο της άμυνας, στα επόμενα ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται ικανοποιημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις των δυο παικτών του με τις εθνικές τους ομάδες, καθώς δείχνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο προπονητής
των «ερυθρολεύκων» θα δοκιμάσει το συγκεκριμένο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων» και εφόσον μείνει ικανοποιημένος από τα όσα δει στις προπονήσεις, τότε θα τους χρησιμοποιήσει και στο επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την επιστροφή των διεθνών στου Ρέντη, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα μπει στην τελική της ευθεία από Δευτέρα, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με τη ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στο ματς με την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα