Έβερτον και Τότεναμ θέλουν τον Μίλικ

Έβερτον και Τότεναμ θέλουν τον ΜίλικosinteliΤρί, 11/17/2020 - 07:45

Αυξάνονται οι "μνηστήρες" για τον Αρκάντιους Μίλικ, καθώς Έβερτον και Τότεναμ σχεδιάζουν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Πολωνός επιθετικός παραμένει "εγκλωβισμένος" στη Νάπολι, καθώς από τη στιγμή που οι "παρτενοπέι" δεν κατάφεραν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι, τον έστειλαν στις... κερκίδες μέχρι να αποχωρήσει.

Αυτό αναμένεται να συμβεί τον Ιανουάριο, αφού σε αντίθετη περίπτωση το καλοκαίρι θα τον χάσει ελεύθερο. Άλλωστε αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ανάμεσα τους η Έβερτον και η Τότεναμ, οι οποίες αναμένεται να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του. Μάλιστα, η Έβερτον φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της παρουσία του Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο ο Μίλικ έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton - Ποδόσφαιρο Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton ΑΓΓΛΙΑ Αυξάνονται οι "μνηστήρες" για τον Αρκάντιους Μίλικ, καθώς Έβερτον και Τότεναμ σχεδιάζουν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 07:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα