Ερωτηματικό η παρουσία Νεϊμάρ με τη Στρασμπούρ

Άπαντες στη Γαλλία αναμένουν την 5η αγωνιστική της Ligue 1 με ιδιαίτερη αδημονία, στρέφοντας το βλέμμα τους στο Παρίσι. Εκεί, το απόγευμα του Σαββάτου (14/9, 18:30) οι πρωταθλητές Παριζιάνοι υποδέχονται την κάτοχο του Λιγκ Καπ, Στρασμπούρ και το αγωνιστικό κομμάτι τίθεται σε δεύτερη μοίρα, ελέω Νεϊμάρ.

Παρά τη θέλησή του, ο Βραζιλιάνος παρέμεινε κάτοικος της γαλλικής πρωτεύουσας κι υπό κανονικές συνθήκες θα φορέσει
και πάλι τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν για πρώτη φορά από τις 11 Μαΐου, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με το σύλλογό του με αντίπαλο την Ανζέ. Ή μήπως όχι;

Ίσως ο σύλλογος να προτιμήσει η επιστροφή του…άσωτου υιού να γίνει σε εκτός έδρας περιβάλλον, δηλαδή στο ντέρμπι με τη Λιόν στις 22 Σεπτεμβρίου. Ουδείς λησμονεί πως στις 11 Αυγούστου και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιμ, οργανωμένοι φίλαθλοι είχαν στραφεί κατά του Βραζιλιάνου με πανό και συνθήματα.

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας έχει ζητήσει από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων να μην υπάρξει αντίδραση, σε περίπτωση που το «Παρκ ντε Πρενς» υποδεχθεί τον Βραζιλιάνο διεθνή. Ουδείς γνωρίζει όμως, κατά πόσο το παριζιάνικο κοινό πειθαρχήσει...

Σε κάθε περίπτωση αγωνιστικά ο Νεϊμάρ εμφανίζεται έτοιμος για δράση, καθώς συμμετείχε και στα δύο φιλικά της Βραζιλίας με Κολομβία και Περού επί αμερικανικού εδάφους.
Keywords
Τυχαία Θέματα