Έρχεται prequel με τον Μπομπ Σφουγγαράκη μικρό

Γνωρίστε τον 10χρονο Μπομπ!

H Nickelodeon ανακοίνωσε ότι έδωσε το πράσινο φως σε μια prequel σειρά 13 επεισοδίων για τον "Spongebob SquarePants", που θα ακολουθεί τον 10χρονο Μπομπ Σφουγγαράκη στις καλοκαιρινές διακοπές του στην κατασκήνωση.

Η παραγωγή της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα. Η επίσημη περίληψη έχει ως εξής: "Ο Μπομπ και οι φίλοι του περνάνε το καλοκαίρι

τους ανάβοντας υποβρύχιες φωτιές, πιάνοντας άγριες μέδουσες, και κολυμπώντας στην Lake Yuckymuch, την πιο τρελή κατασκήνωση στο δάσος φυκιών, Kamp Koral".

"To Spongebob έχει ένα απίστευτο σύμπαν το οποίο μπορείς να αναπτύξεις και η έγκριση για την Kamp Koral είναι απόδειξη της δύναμης και βιωσιμότητας αυτών των χαρακτήρων, που γνωρίζουν και αγαπιούνται από γενιές fans παγκοσμίως", είπε ο Ramsey Naito, EVP της Παραγωγής και Ανάπτυξης Animation της Nickelodeon.

Οι Marc Ceccarelli και Vincent Waller θα έχουν θέση εκτελεστικών παραγωγών.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSpinoffs και ειδικό επεισόδιο είναι τα δώρα του SpongeBob SquarePants για την 20η του επέτειοΤην τελευταία του πνοή άφησε ο δημιουργός του Μπομπ ΣφουγγαράκηO Hans Zimmer θα ντύσει μουσικά τον Μπομπ Σφουγγαράκη για την τρίτη του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα