Έρχεται νέο αίμα στην Εθνική Αγγλίας!

Τα χέρια του από ικανοποίηση πρέπει να τρίβει ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, βλέποντας ότι μπορεί να στηριχθεί στο μέλλον σε τόσο ταλαντούχους επιθετικούς. Στο Μάντσεστερ, με την απόδοση τους στην αναμέτρηση της Σίτι με την Χόφενχαϊμ, ο 19χρονος Ρις Νέλσον (6 γκολ σε 10 ματς με την ΧόφενχαΪμ στην Μπουντεσλίγκα) και ο 18χρονος Φίλιπ Φόντεν (12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Σίτι), θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να βρίσκονται στις κλήσεις για τα προκριματικά του Εuro 2020.

Ο Ρις
Νέλσον

Οι δύο διεθνείς με την U21 της Αγγλίας, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν κοντά στο να σκοράρουν. Ο Νέλσον που αγωνίζεται δανεικός στην γερμανική ομάδα από την Άρσεναλ, μπήκε στο ματς με την έναρξη της επανάληψης και είχε ευκαιρία για γκολ, αλλά βρήκε αντίδραση από τον Έντερσον.

Γέννημα θρέμμα της Σίτι ο Φόντεν και φανατικός οπαδός της

Όσο για τον Φόντεν, που μεσοβδόμαδα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πολίτες», ο Μπάουμαν του στέρησε τη χαρά του πρώτου του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ένα ματς όπου βέβαια ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Σανέ. Ο Γερμανός επιθετικός, με τα δύο γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 9 γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια του με την Σίτι και την Εθνική του ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα