Επιβεβαίωσε το θάνατο του Χάνεϊκατ η Χίμκι, για αυτοκτονία μιλά η Αστυνομία

Δυστυχώς είναι πλέον και επίσημο. Η Χίμκι, ενημέρωσε πως πληροφορήθηκε από τον ατζέντη του Τάιλερ Χάνεϊκατ, πως ο 28χρονος Αμερικανός έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου, είχε διαρρεύσει νωρίτερα βάσει δημοσιευμάτων, όπως είχε συμβεί και με ανάλογο βίντεο, με πλάνα από το σπίτι του Χάνεϊκατ.

Ο Άαρον Μιντζ, επιβεβαίωσε το θάνατο του Χάνεϊκατ όπως αναφέρει μέσω twitter η Χίμκι, που στέλνει τα συλλυπητήριά της στους
οικείους του.

Tyler Honeycutt passed away...

Player's agent, mr. Aaron Mintz, confirmed the death of Honeycutt@Khimkibasket expresses its deepest condolences to Tyler's family and friends

Rest in peace, Tyler... pic.twitter.com/y0SELMlgNN

— BC Khimki (@Khimkibasket) 7 Ιουλίου 2018
Από εκεί και πέρα, νέα πτυχή στα γεγονότα, έρχεται να δώσει η Αστυνομία του Λος Άντζελες, καθώς με ανακοίνωσή της, ενημερώνει πως ο αποθανών (δεν αναφέρει το όνομά του Χάνεϊκατ), έφερε τραύματα αυτοτραυματισμού, και ήταν ήδη νεκρός από τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο σπίτι.

UPDATE: Regarding last nights Officer-Involved Shooting in Van Nuys Division, it appears as if the suspect was not struck by any officer’s gunfire. The suspect appears to have sustained injuries consistent with a self-inflicted gunshot wound.

LAPD HQ (@LAPDHQ) 7 Ιουλίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα