Επίθεση κατά Διακουμάκου από τους παίκτες

Οι παίκτες του Πιερικού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται κατά του προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Διακουμάκου για το θέμα των χρημάτων που τους οφείλει.

Η σχετική ανακοίνωση: «Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Παναγιώτη Διακουμάκο.

Δεν θυμόμαστε ποτέ να κατηγορήσαμε το όνομά σας δημόσια. Σεβόμαστε ότι αναλάβατε την ομάδα και κατανοούμε ότι έχετε βάλει κάποια χρήματά σας (οδοιπορικά) σε δύσκολες εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά επειδή εσείς αναφερθήκατε ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές, σας υπενθυμίζουμε κάποιες λεπτομέρειες που προφανώς
σας διαφεύγουν:

1) ξεχνάτε μάλλον ότι ο Σκλιοπίδης είναι 34 χρονών. Έχει 300 επαγγελματικές συμμετοχές, έχει οικογένεια και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το ν’ ακούει συνεχώς ψέματα.
2) ξεχνάτε μάλλον ότι ο Λαζαρίδης πηρέ μόνο μισή προκαταβολή (οδοιπορικά) και όταν έφυγε του τη ζητήσατε και αυτή πίσω για να πάρει το δελτίο του.
3) ξεχνάτε μάλλον ότι ο Πατσιογιώργος έχει χαρίσει χιλιάδες ευρώ όταν η ομάδα ήταν στη Β’ Εθνική και την έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν.
4) ξεχνάτε μάλλον ότι στους Κραγιόπουλο Στ. και Σεχολάρη Αλ. χρωστάτε ακόμη οδοιπορικά από την προηγούμενη προεδρική σας θητεία, παρ’ όλα αυτά αυτοί βρεθήκαν στο τελευταίο παιχνίδι εκείνης της χρονιάς στην Κέρκυρα για την αξιοπρέπεια τους χωρίς προπονητή για να μη τιμωρηθεί η ομάδα μας.
5) ξεχνάτε μάλλον ότι οι Χατζηδήμπας, Κυπαρίσσης, Κωτσιαρίδης, Καρτσαμπας Α., Καρτσαμπας Θ. και Κραγιόπουλος Μάνος είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου και αυτή τη στιγμή η ασυνειδησία σας δεν τους επιτρέπει να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.
6) ξεχνάτε ότι στο σπίτι που μένει ο Βερνάρδος με τον Τσιούχα δεν έχει ούτε πετρέλαιο για τον χειμώνα με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν με κουβέρτες για να ζεσταθούν.

Μιλήσατε για Παρασκευή και για οικονομικό απολογισμό. Ξεχάσατε όμως να μας πείτε ποια Παρασκευή από όλες που υποσχεθήκατε.

Αναφερθήκατε σε νερά και χορηγούς. Σας διαφεύγει μάλλον ότι τις δυο τελευταίες φορές που είχαμε νερά στην προπόνηση τα πλήρωσε ο φροντιστής από την τσέπη του και ακόμα σας ψάχνει.

Τέλος το παιδί που ήταν υπεύθυνο για την αποκατάστασή μας έφυγε από τα μέσα Σεπτέμβριου κιόλας γιατί δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ.

Κύριε πρόεδρε, αν νομίζεις ότι η προκαταβολή που δώσατε τον Ιούλιο και η μηνιαία αποζημίωση του Αυγούστου (οδοιπορικών) είναι πληρωμή “με το παραπάνω” όπως αναφερθήκατε για εμάς.

Τότε λυπούμαστε αλλά κάπου έχει γίνει λάθος στα μαθηματικά!

Μετά τη σημερινή σας συνέντευξη αποδείχτηκε σε όλο τον κόσμο ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι.

Δεν γίνεται να είμαστε τόσο παράλογοι και να μη κάνουμε προπονήσεις αν όντως ήμασταν πληρωμένοι.

Σας ευχαριστούμε για την επιβεβαίωσή μας.
σας ευχαριστούμε για τα ψέματά σας.
σας ευχαριστούμε για το ευχαριστώ!
η παράνοια συνεχίζεται…

Οι “ψεύτες” παίκτες του Πιερικού».
Keywords
Τυχαία Θέματα