Επιστροφή σε τηλεοπτικά εδάφη για τον Bryan Cranston του "Breaking Bad"

Στη Νέα Ορλεάνη για δικαστικό θρίλερ.

Ο Walter White του "Breaking Bad" καταφθάνει στο κανάλι του Showtime, για μία νέα σειρά από μία έμπειρη στον χώρο ομάδα και με ισραηλινή καταγωγή, σύμφωνα με το Collider.

Η σειρά θα αναπτυχθεί υπό την αιγίδα του CBS Television Studios,

για να προβληθεί στο Showtime. Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, και μερικών ακόμα, υπογράφει ο Peter Moffat του "Doctor Who", που θα αναλάβει τη σειρά και ως showrunner. Από την King Size Productions έρχονται οι Robert και Michelle King, του "The Good Wife", ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον ίδιο τον Cranston και τους Liz Glotzer, Alon Aranya, Rob Golenberg και James Degus.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Collider, στο ερχόμενο δικαστικό θρίλερ "ο Cranston υποδύεται έναν σεβαστό δικαστή της Νέας Ορλεάνης". Στην επικείμενη υπόθεση που αναλαμβάνει, "ο γιος του έχει εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, χτυπήματος και εγκατάλειψης πεζού", ένα συμβάν που θα τον οδηγήσει στο κατώφλι ενός "παιχνιδιού ψεμμάτων, δόλου και απίστευτων αποφάσεων". Ο τίτλος του, "Your Honor".

O Cranston έχει προταθεί μία φορά για βραβείο Όσκαρ με τη βιογραφική ταινία "Trumbo", ενώ τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είχε με τη σειρά "Breaking Bad". Η σειρά που προβαλλόταν στο AMC του έφερε μία Χρυσή Σφαίρα και πέντε βραβεία Emmy, μέχρι το κλείσιμο της, το 2013.

Το "Breaking Bad", βεβαίως, θα επανέλθει, αυτή τη φορά για να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία έρχεται με τίτλο "Greenbrier", έχει ανακοινώσει την υπόθεση της, και το κοινό περιμένει την πολυπόθητη ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Cranston σε αυτή.

Για το "Your Honor" προβλέπονται δέκα επεισόδια, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως σειρά περιορισμένου αριθμού επεισοδίων. Βασίζεται στην ισραηλινή σειρά Kvodo, και θα μεταφέρει τοποθεσία και γυρίσματα στη Νέα Ορλεάνη, κάνοντας την έναρξη της αργότερα μέσα στο χρόνο. Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε υπάρχουν υποθέσεις για το έτος στο οποίο θα τη δούμε.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ "Παραμυθένιος Κήπος" του Will o’ Wisps Festival έρχεται 1 & 2 Ιουνίου 2019True Detective III: Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την ΑμερικήΙανουάριος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για την 5η σεζόν Luther, τη νέα σειρά Les Miserables & 4 ακόμα σειρές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα